n-ty dzien Napisano 25 Maja 2015 #61402 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 W miniony weekend mój idol z lat szczenięcych zakończył przygodę w swoim klubie. W najlepszych czasach zdecydowanie "kierownica" numer 1 na świecie. Symbol "wymierającego gatunku" w obecnych czasach. https://www.youtube.com/watch?v=nEdlU1GXAyg Kto jest Waszym sportowym idolem od najmłodszych lat (niekoniecznie z piłki nożnej) i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Maja 2015 #47034 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Pamiętam, że moim idol za łepka był zawsze Michael Owen, konkretnie nie wiem dlaczego akurat on ale wiem, że za czasu gry w Liverpoolu był jednym z najlepszych piłkarzy na świecie, za co dostał złotą piłkę, pamiętam jeszcze jak na komunie rodzina pytała się mnie o prezenty to nie chciałem nic innego jak właśnie strój Michaela Owena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 25 Maja 2015 #43888 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Ronaldo Luís Nazário de Lima- mój idol z młodszych lat, zainspirował mnie swoją grą i radością z niej, był to prawdziwy rasowy napastnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 25 Maja 2015 #43889 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Zinedine Zidane, Roberto Carlos, Thierry Henry, Juninho Pernambucano tych czterech kolesi inspiruje mnie od szczyla ;d Dodałbym do tego Casillasa, Dudka, Kahna, Buffona, Piresa, Bergkampa, van Bastena, Figo, Gregory Coupete'a, Raula i maaaasę innych jako bardziej pobocznych moich bohaterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Maja 2015 #61305 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 RONALDINHO mistrz piłki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 26 Maja 2015 #60831 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Ronaldo. żartowałem piłka nożna ssie Sungha Jung Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 26 Maja 2015 #60237 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Shevchenko jeszcze za czasów jak grał w ACM. Noi Pirlo ofc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 27 Maja 2015 #58121 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Didier Drogba - jest moim idolem od chwili, kiedy pierwszy raz ujrzałem go w akcji. Niestety jego era w Chelsea dobiegła końca. Takimi moimi "pobocznymi" bohaterami są m.in. Samuel Eto'o, Emmanuel Adebayor, Kaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #54254 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Ronaldinho-Chyba on daje przykład jak grać w piłkę nożną to że ma trochę lat na karku to nie znaczy że nie potrafi grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyk71 Napisano 5 Czerwca 2015 #42786 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Zinedine Zidane, miałem sporo jego koszulek z Realu, był prawdziwym maestro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2015 #40531 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 ronaldinho gaucho mój prawidzwi idol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LagrEd Napisano 10 Czerwca 2015 #28788 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Oczywiście że John Cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi