Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Skarga na admina NaHajcieRozgrzefffka;***

Rekomendowane odpowiedzi

Piszę z tego względu ,że admin   NaHajcieRozgrzefffka;*** dał mi niesłusznego bana za skan przed 7s na mapie de_eldorado na czas 30 minut ,jednak po odtworzeniu demka widać wyraźnie ,że admin podchodzi do płotu i skacze ,a ja go w locie zabiłem ,więc to nie był skan ;) ,również po obejrzeniu demka admin zaprezentował swoją kulturę na serwerze .Grałem pod nickiem F.I.G.H.T.E.R. . Uważam ,że admin zrobił to złośliwie dając mi tego bana przez to że go zabiłem .

15.00 minuta widać jak admin się wyraża ;0

15.05 minuta admin zostaje zabity w locie

Tutaj jest link do demka z HLTV

http://www19.zippyshare.com/v/cEXSK399/file.html

Przeanalizowaliśmy z Anią HLTV i widać 2 błędy admina, po pierwsze sam podskoczył i zaczął strzelać a sam ukarał gracza za "skan", po prostu bronił się i tyle. Po drugie komentarz admina którego nie zacytuję gdyż jest niecenzuralny. Admin powinien być bezstronny, odpowiedzialny i opanowany. Ty Rozgrzeffka dałeś się ponieść emocją a jest to wielki błąd. Na Twoje konto ląduje punk ostrzeżeń dopisany przez opiekunkę. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...