F.I.G.H.T.E.R. Napisano 25 Maja 2015 #62143 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Piszę z tego względu ,że admin NaHajcieRozgrzefffka;*** dał mi niesłusznego bana za skan przed 7s na mapie de_eldorado na czas 30 minut ,jednak po odtworzeniu demka widać wyraźnie ,że admin podchodzi do płotu i skacze ,a ja go w locie zabiłem ,więc to nie był skan ,również po obejrzeniu demka admin zaprezentował swoją kulturę na serwerze .Grałem pod nickiem F.I.G.H.T.E.R. . Uważam ,że admin zrobił to złośliwie dając mi tego bana przez to że go zabiłem . 15.00 minuta widać jak admin się wyraża ;0 15.05 minuta admin zostaje zabity w locie Tutaj jest link do demka z HLTV http://www19.zippyshare.com/v/cEXSK399/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 25 Maja 2015 #62091 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Przepraszam, że się wypowiem, ale moim zdaniem nawet, gdy ktoś z drużyny przeciwnej jest przy płocie i skacze, to nie masz prawa go zabić przed upłynięciem 7 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Maja 2015 #60729 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Przeanalizowaliśmy z Anią HLTV i widać 2 błędy admina, po pierwsze sam podskoczył i zaczął strzelać a sam ukarał gracza za "skan", po prostu bronił się i tyle. Po drugie komentarz admina którego nie zacytuję gdyż jest niecenzuralny. Admin powinien być bezstronny, odpowiedzialny i opanowany. Ty Rozgrzeffka dałeś się ponieść emocją a jest to wielki błąd. Na Twoje konto ląduje punk ostrzeżeń dopisany przez opiekunkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Maja 2015 #60727 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi