Bo tak! Napisano 25 Maja 2015 #62436 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 [align=center]Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Avatar[/align] [align=center]Tematyka: S [/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): -[/align] [align=center]Rozmiar: -[/align] [align=center]Napis: S[/align] [align=center]Inne uwagi: Pozdrawiam Grafików[/align] [align=center] [/align] [align=center] Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Sygnatura[/align] [align=center]Tematyka: Można kobiete/ Coś z fioletowym..[/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): -[/align] [align=center]Rozmiar: Taki jak na forum[/align] [align=center]Napis: SZPEREK <3[/align] [align=center]Inne uwagi: Pozdrawiam grafików[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cLOUDer Napisano 25 Maja 2015 #61814 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Dopisz co nieco, ułatw pracę grafikom. Nikt nie chce marnować czasu, skutkiem tego że praca może się nie spodobać. Bardzo proszę uzupełnij to zlecenie. Coś kolorach lub może jakieś przykładowe prace żeby były natchnieniem dla nas, grafików. Pamiętaj robimy to dla ciebie a nie dla siebie. I bardziej szczegółowo napiszesz jak ma wyglądać pracę, tym lepiej dla nas i dla ciebie. edit. Sygnaturę wykonam w późniejszym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 26 Maja 2015 Autor #60281 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Ładne ładne, ale czekam na coś innego Oczywiście leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Maja 2015 #60266 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Ładne ładne, ale czekam na coś innego Oczywiście leci + Oczywiście praca nie na MH ) Tylko dla szatanskiego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 26 Maja 2015 Autor #65708 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Wander ja wiem ze ty chcesz tutaj przed niektórymi zablysnac ale jak byś wszedł raz na serwer only dd2#2 to byś wiedział ze gram pod nickiem SZPERO <3 i chce sobie zrobić avatar z literą S... Pozdrawiam cie Wandi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 27 Maja 2015 #69192 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Wander ja wiem ze ty chcesz tutaj przed niektórymi zablysnac ale jak byś wszedł raz na serwer only dd2#2 to byś wiedział ze gram pod nickiem SZPERO <3 i chce sobie zrobić avatar z literą S... Pozdrawiam cie Wandi No już wbijam ,a co z d*ltą ? Odwidziało się być OPS ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 27 Maja 2015 Autor #59764 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Co to ma do rzeczy? Gram sobie i tyle. Chce avatar nie wiem co jest w tym zlego. A jeżeli chcesz się więcej dowiedziec to zapraszam do mnie na steam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itashiro Napisano 27 Maja 2015 #61653 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 Kolega nie łamie żadnego punktu regulaminu wiec nie widzę gdzie leży problem. Wytłumaczcie sobie to na pw zamiast robić tu burdel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cLOUDer Napisano 27 Maja 2015 #57852 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 No i obiecana sygnatura. Może mi się zdawać że, napis tutaj nie pasuję. Ale to tylko moje przeczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 29 Maja 2015 Autor #55382 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 No ładne ale czekam na coś innego jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 4 Czerwca 2015 #42530 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 Brak zainteresowania tematem. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 4 Czerwca 2015 #42531 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia zrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Czerwca 2015 #43144 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia zrealizowane" do "Zlecenia niezrealizowane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi