Bo tak! Posted May 25, 2015 #62436 Share Posted May 25, 2015 [align=center]Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Avatar[/align] [align=center]Tematyka: S [/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): -[/align] [align=center]Rozmiar: -[/align] [align=center]Napis: S[/align] [align=center]Inne uwagi: Pozdrawiam Grafików[/align] [align=center] [/align] [align=center] Rodzaj (awatar, sygnatura itd..):Sygnatura[/align] [align=center]Tematyka: Można kobiete/ Coś z fioletowym..[/align] [align=center]Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): -[/align] [align=center]Rozmiar: Taki jak na forum[/align] [align=center]Napis: SZPEREK <3[/align] [align=center]Inne uwagi: Pozdrawiam grafików[/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLOUDer Posted May 25, 2015 #61814 Share Posted May 25, 2015 Dopisz co nieco, ułatw pracę grafikom. Nikt nie chce marnować czasu, skutkiem tego że praca może się nie spodobać. Bardzo proszę uzupełnij to zlecenie. Coś kolorach lub może jakieś przykładowe prace żeby były natchnieniem dla nas, grafików. Pamiętaj robimy to dla ciebie a nie dla siebie. I bardziej szczegółowo napiszesz jak ma wyglądać pracę, tym lepiej dla nas i dla ciebie. edit. Sygnaturę wykonam w późniejszym czasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo tak! Posted May 26, 2015 Author #60281 Share Posted May 26, 2015 Ładne ładne, ale czekam na coś innego Oczywiście leci + Link to comment Share on other sites More sharing options...
wandi Posted May 26, 2015 #60266 Share Posted May 26, 2015 Ładne ładne, ale czekam na coś innego Oczywiście leci + Oczywiście praca nie na MH ) Tylko dla szatanskiego ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo tak! Posted May 26, 2015 Author #65708 Share Posted May 26, 2015 Wander ja wiem ze ty chcesz tutaj przed niektórymi zablysnac ale jak byś wszedł raz na serwer only dd2#2 to byś wiedział ze gram pod nickiem SZPERO <3 i chce sobie zrobić avatar z literą S... Pozdrawiam cie Wandi Link to comment Share on other sites More sharing options...
wandi Posted May 27, 2015 #69192 Share Posted May 27, 2015 Wander ja wiem ze ty chcesz tutaj przed niektórymi zablysnac ale jak byś wszedł raz na serwer only dd2#2 to byś wiedział ze gram pod nickiem SZPERO <3 i chce sobie zrobić avatar z literą S... Pozdrawiam cie Wandi No już wbijam ,a co z d*ltą ? Odwidziało się być OPS ? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo tak! Posted May 27, 2015 Author #59764 Share Posted May 27, 2015 Co to ma do rzeczy? Gram sobie i tyle. Chce avatar nie wiem co jest w tym zlego. A jeżeli chcesz się więcej dowiedziec to zapraszam do mnie na steam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itashiro Posted May 27, 2015 #61653 Share Posted May 27, 2015 Kolega nie łamie żadnego punktu regulaminu wiec nie widzę gdzie leży problem. Wytłumaczcie sobie to na pw zamiast robić tu burdel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLOUDer Posted May 27, 2015 #57852 Share Posted May 27, 2015 No i obiecana sygnatura. Może mi się zdawać że, napis tutaj nie pasuję. Ale to tylko moje przeczucie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo tak! Posted May 29, 2015 Author #55382 Share Posted May 29, 2015 No ładne ale czekam na coś innego jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desire Posted June 4, 2015 #42530 Share Posted June 4, 2015 Brak zainteresowania tematem. Zamykam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desire Posted June 4, 2015 #42531 Share Posted June 4, 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia" do "Zlecenia zrealizowane". Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted June 4, 2015 #43144 Share Posted June 4, 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Zlecenia zrealizowane" do "Zlecenia niezrealizowane". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts