Wicio92 Napisano 17 Marca 2016 #412568 Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Witam kupiłem ostatnio nowego laptopa z win10 zainstalowałem steama i csa bez problemu lecz mam problem żeby wejść na serwer. Mam w ulubionych serwer MH klikam i ładuje się normalnie i po chwili się zatrzymuję i pisze serwer nie odpowiada i serwer znika z ulubionych. Nie mogę wejść też jak ktoś mnie zaprosi do gry bo też pisze serwer nie odpowiada a inni normalnie na nim grają. Czasami uda mi się wejść na serwer bez problemu żadnego ale nagle mnie ścina w grze i wywala lub po zmianie mapy znowu pisze że serwer nie odpowiada i dzieję się to samo. Próbowałem już reinstal csa i steama i nic nie pomaga... Ktoś ma jakiś pomysł o o może chodzić? To nie wina internetu napewno bo działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 23 Marca 2016 #415101 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Steam czy ns? Jak ns zainstaluj starszą wersje cs, spóbuj ustawić tryb zgodności z windows xp sp3. Masz kilka kont na windowsie? Spróbuj na administratorze uruchomić. Ewentualnie uruchom jako administrator. Możesz usunąć także steam_appid.txt z folderu, ale pierw skopiuj gdzieś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 23 Marca 2016 Autor #415210 Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Steama mam. Uruchamiałem jako administrator i to nic nie daje. Wszystko już próbowałem i nic nie poprawia się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 24 Marca 2016 #415495 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 Próbowałeś na ns? Hmmmm możesz zrobić tak, że wyjdziesz z steam i znajdź w katalogu gdzie masz steam ClientRegistry, usuń go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi