Jarked Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Nick:Jarked Wiek:20Doświadczenie (w byciu adminem):Mam doswiadczenie ponieważ bylem już adminem na tej serverowni na servie: COD+BF4+DD2 Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:4 Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Gram często w godzinach nocnych kiedy najwiecej czitow wchodzi.I chciałbym pomóc ogarnąć czitów bo w nocy ciężko z adminami a czity wchodzą i grać się poprostu nie można. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:6 Kontakt:Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametrack...2.43.106:27027/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 z taka aktywnością piszesz podanie o admina? grasz raptem kilka dni! pograj troszke i wtedy pisz podanie na nie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarked Posted April 23, 2016 Author Share Posted April 23, 2016 z taka aktywnością piszesz podanie o admina? grasz raptem kilka dni! pograj troszke i wtedy pisz podanie na nie! Złożyłem podanie ze względu ze w nocy na servie duzo czitow wchodzi i nie da sie grać i ciężko złapać jakiegoś admina jeśli chodzi o godzinki to nadrobię a po za tym sporo mam przegranych godzin.A pomoc w nocy na pewno sie przyda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekinek Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Fajna aktywność na serwie Nie kojarze Cię z serwa .... Więc współpraca z Tobą jest niepewna za mała aktywność !! Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 -Dopracuj aktywnosc. -Zagrales raptem dwa razy na serwerze. -Pokaz ,ze Ci zalezy. -admina straciles z powodu skargi. -neutral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjaerbye Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Jestem na nie. Znowu ta sama śpiewka co wtedy i na każdym Twoim podaniu. " Ponieważ jestem w nocy" prawda jest taka, że i tak Cię nie ma w nocy to raz, dwa robisz to co ktoś Ci każe, a nie podejmujesz sam jakichkolwiek decyzji i działań. Jak dla mnie w ogóle nic nie wniosłeś gdy miałeś admina. Zostań graczem na dole tabeli, a nie się fatygujesz bo jesteś w nocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
madman Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Nadrób godziny na serwerze, daj innym poznać się z dobrej strony, na tą chwilę podanie zamykam na okres dwóch tygodni. Zobaczymy co będzie dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...