Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67491 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Twój nick podczas gry: SzCzOtKa*BaBci Godzina, data zdarzenia: 13:44:57 Mapa: de_dust4ever STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:1260173385 Uzasadnienie: Nie mam żadnej aktywnej komendy, cl_forwardspeed 400 , cl_sidespeed , 400 cl_backspeeed 400 - klasa XXL - max kondycja . Proszę o szybkie rozpatrzenie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 23 Maja 2015 #67492 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Witam, Demko było kręcone jeszcze na de_dust2 http://www67.zippyshare.com/v/6HfMLOeW/file.html Pomimo maksymalnej kondycji, zdaje mi się, że coś za szybko biegasz. Moje podejrzenia zaostrzył fakt, że spora ilość graczy także zwróciła na to uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67459 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Przepraszam nie wiedziałem kiedy było kręcone. Napisałem de_dust4ever bo tam dostałem bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67306 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Jak dla mnie prędkość gracza jest całkiem normalna demka,które oglądałem od innego admina na graczy z takim samym powodem to w porównaniu do tego grcza były one znacznie szybsze. Dlatego też gracz otrzymuje UB. I polecam adminowi dokładniej się przyglądać graczom bo myśle,że w tym wypadku wpłynęła na Twoją decyzję nadgorliwość i spam od innych graczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #67307 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi