Gość Guest Napisano 22 Maja 2015 #62685 Napisano 22 Maja 2015 Zgłosiłem się o UB, lecz dowiedziałem się że mam jeszcze jednego bana na nick na którym nie gram.... Mam nick Donato , a ban jest na nick WOJO1991, kompletnie nwm kto to jest ALE NIE JA !! Gram cały czas na dd2+bf4 i nie miałem żadnych problemów. Kiedy na serwie było z 10-15 osób to szkoda mi było tego serwa bo fajny jest a coraz mniej ludzi grało i pisałem do graczy aby zapraszali swoich przyjaciół i rzeczywiście osób było troche wiecej. A wy mi się tak odwdzięczacie . Już kiedyś jak zaczynałęm grać jak sprawdzałem AMX bans to pisało że mam bana na nick WOJO1991, ale się nie przejmowałęm bo to nie ja. I jeszcze proponujecie mi żebym robił reklamy. Przykro mi ale chyba już na mh odechciewa się grać od tych niepotrzebnych incydentów.
EvO Napisano 24 Maja 2015 #63803 Napisano 24 Maja 2015 Po 1 jest to zły dział jeżeli prosisz o ub to w dziale UBT. Po 2 prawdopodobnie Twoje ip nałożyło się z IP zbanowanego. Spróbuj je zmienić poprzez reset routera, bądź telefon do operatora. Ja ten temat zamykam, jeżeli będą jakieś wątpliwości zapraszam na pw, bądź do działu UBT.
EvO Napisano 24 Maja 2015 #62735 Napisano 24 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
24 Maj
2
22 Maj
1
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 2 posts
Popularne Dni
24 Maj 2015