Gość Guest Napisano 22 Maja 2015 #62685 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Zgłosiłem się o UB, lecz dowiedziałem się że mam jeszcze jednego bana na nick na którym nie gram.... Mam nick Donato , a ban jest na nick WOJO1991, kompletnie nwm kto to jest ALE NIE JA !! Gram cały czas na dd2+bf4 i nie miałem żadnych problemów. Kiedy na serwie było z 10-15 osób to szkoda mi było tego serwa bo fajny jest a coraz mniej ludzi grało i pisałem do graczy aby zapraszali swoich przyjaciół i rzeczywiście osób było troche wiecej. A wy mi się tak odwdzięczacie . Już kiedyś jak zaczynałęm grać jak sprawdzałem AMX bans to pisało że mam bana na nick WOJO1991, ale się nie przejmowałęm bo to nie ja. I jeszcze proponujecie mi żebym robił reklamy. Przykro mi ale chyba już na mh odechciewa się grać od tych niepotrzebnych incydentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Maja 2015 #63803 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Po 1 jest to zły dział jeżeli prosisz o ub to w dziale UBT. Po 2 prawdopodobnie Twoje ip nałożyło się z IP zbanowanego. Spróbuj je zmienić poprzez reset routera, bądź telefon do operatora. Ja ten temat zamykam, jeżeli będą jakieś wątpliwości zapraszam na pw, bądź do działu UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Maja 2015 #62735 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi