Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #69953 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Nick: Debesciak Aka Zabijaka Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Dlatego ze ma duze wyksztalcenie na tej randze , umiem odroznic cheatera od gracza Fair Play. Jestem mily , pomocny i sczery. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6/8 h Kontakt: gg,skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 21 Maja 2015 #67234 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Link do gt podaj. Ale i tak pozytym jestem na NIE dziś pierwszy raz Cię na serwerze widziłem i odrazu podanie składasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 21 Maja 2015 #69569 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Jestem na NIE -na serwerze grasz od kilku dni i zagrasz 1-2 mapy i wychodzisz - sprawdziłem twoje GT i masz przegrane ledwo co 4h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 21 Maja 2015 #69563 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 jestem na NIE -link do gt brak -konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #69564 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ultimatus ni do podania . Na serwerze stwierdzilem ze warto napisac podanie na adma wiec wbilem na forum i bylem jakos zalogowany. Wiec . (Sry ze sie wypowiadam w swoim podaniu). Fleexe gralem tu na innym nicku ,,Djpep'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 21 Maja 2015 #69405 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Chyba Sobie żarty robisz ziomek... Nie widziałem gracza pod nickiem "Debesciak Aka Zabijaka" ani "Djpep" Na niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Maja 2015 #69408 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Widywałem na serwerze, niestety od paru dni dopiero, a w dodatku grałeś na NS. Jestem zmuszony dać Ci NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 21 Maja 2015 #69376 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Djpep też nigdy nie widziłem. Grasz na NS, a STEAM jest wymagany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 22 Maja 2015 #67806 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Nie wiem na co ty liczyłeś składając to podanie ^^. Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Maja 2015 Premium VIP #68151 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Wymagane jest 30 godzin przegranych na serwerze i steam. Nie spełniasz wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi