Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Klasa "Sakura" by EnemyKotek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witajcie moi drodzy, chciałbym zaproponować klasę "Premium". 

Nazwa: Sakura

Opis:  "Dodatkowe 5(+inteligencja) obrazen z M4A1 + 2 rakiety(100dmg stałe)";

new const bronie    = (1<

Stworzyłem tą klasę na potrzeby mojego serwera Call of Duty mod, który niestety upadł :(. Więc jeżeli chcielibyście tą klasę na serwerze to wypowiadajcie się tutaj. Pozdrawiam EnemyKotek

Cóż powiem Ci, że jeżeli obrażenia zależne od int mogłaby być trochę za mocna. Ponadto jest klasa, która ma dodatkowe 10 dmg z m4 i rakiety zależne od int (trochę podobna do tej). W takim razie póki co jestem na nie

Moim zdaniem jest wystarczająco klas premium. Co do propozycji tej klasy jestem na nie, na takim serwerze nie wypali bo by byla za dobra albo za słaba bo dajmy na to (1pkt int=0.1dmg) to na max int dmg o 20 wieksze a wiec nie dużo jak na tyle int i gra zaczynala by sie od 100+lvlu z wiekszym dmg a jakby bylo (1pkt int=0.2dmg) to juz troche za duzo bo by bilo sie po 60-70 w klate i to by troche zniechęciło nowych graczy. Ja tak to widze nie wszyscy muszą się zgadzać z tym co napisałem.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...