Gość Guest Napisano 21 Maja 2015 #70210 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Witajcie moi drodzy, chciałbym zaproponować klasę "Premium". Nazwa: Sakura Opis: "Dodatkowe 5(+inteligencja) obrazen z M4A1 + 2 rakiety(100dmg stałe)"; new const bronie = (1< Stworzyłem tą klasę na potrzeby mojego serwera Call of Duty mod, który niestety upadł . Więc jeżeli chcielibyście tą klasę na serwerze to wypowiadajcie się tutaj. Pozdrawiam EnemyKotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Maja 2015 #60932 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Cóż powiem Ci, że jeżeli obrażenia zależne od int mogłaby być trochę za mocna. Ponadto jest klasa, która ma dodatkowe 10 dmg z m4 i rakiety zależne od int (trochę podobna do tej). W takim razie póki co jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 21 Maja 2015 #59188 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ostatnio zostały dodane nowe klasy premium, a tak jak EvO powiedział, już jest klasa, która ma +10 dmg. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 21 Maja 2015 #59181 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Moim zdaniem jest wystarczająco klas premium. Co do propozycji tej klasy jestem na nie, na takim serwerze nie wypali bo by byla za dobra albo za słaba bo dajmy na to (1pkt int=0.1dmg) to na max int dmg o 20 wieksze a wiec nie dużo jak na tyle int i gra zaczynala by sie od 100+lvlu z wiekszym dmg a jakby bylo (1pkt int=0.2dmg) to juz troche za duzo bo by bilo sie po 60-70 w klate i to by troche zniechęciło nowych graczy. Ja tak to widze nie wszyscy muszą się zgadzać z tym co napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 21 Maja 2015 #59182 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Na nie, klas jest dużo do tego jest podobna do tej co ty podałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 21 Maja 2015 #69231 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Na NIE. Klasa by była za potężna jak na ten serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Maja 2015 #68726 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Jak widać klasa nie przyjęła się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Maja 2015 #68728 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi