yebak Napisano 19 Maja 2015 #74130 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Nick: .Y3baQ. Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem admina na innej serwerowni jakieś 1,5 roku . Więc spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 7/8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem ogarniętym graczem, często grywam na serwie, zwłaszcza rano i późnym wieczorem, chętnie pomagam innym, jestem bezkonfliktowy, doświadczenie w byciu Adminem mam i chciał bym pomóc na Codzie bo każda para rąk się przyda. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w zależności od dnia ale średnio 3/5h Kontakt: Steam / Forum Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/.Y3baQ./80.72.43.106:27022/ Jeśli chodzi o moje konto na forum to musiałem założyć nowe ( do starego zapomniałem hasła. a na email nie przychodzi żadna wiadomość z przypomnieniem) , ale myslę, że to nie problem na forum jestem codziennie po kilka razy a nowe konto nie zmieni mojej obecności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 19 Maja 2015 #74198 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Jestem na tak, - Wszystkie wymagania spełnia, - Bezkonfliktowy, - Co najważniejsze, aktywny - Adminów jest już dość sporo, lecz to raczej nie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 19 Maja 2015 #72868 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Na tak: Aktywny Gra w godzinach nocnych, a wtedy zdarza się, że adminów brak Doświadczenie EDIT: Casanova, nie grasz na serwie, a się wypowiadasz. Powinieneś już warna zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 19 Maja 2015 #74183 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Wielkie TAK. Ogarnięty Często na serwie Bezkonfliktowy AMXX Wymagania spełnione Dużo zgłoszeń na steam w razie cziterów/łamania regulaminu. Reasumując jeszcze raz tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 19 Maja 2015 #72727 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Na tak : Ogarniety amxx aktywny zgłasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 19 Maja 2015 #72731 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Ogarnięty i bezkonfliktowy ziomek Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2015 #72732 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Godziny są , doświadczenie jest , wiek jest Również jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 19 Maja 2015 #73777 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Jestem na TAK spełniasz wszystkie wymagania: wiek godziny znajomość AMXX aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2015 #73521 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Jestem na NIE spierdalaj cioto Chu. mnie to obchodzi dziwko jebana macie zryty serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 19 Maja 2015 #52323 Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Oczywiście,że tak. +Dobra znajomość AMX +Aktywny +Steam +Wiek +Bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2015 #72992 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 W końcu ! Ile mogliśmy na to czekać? Oczywiście,że jestem na TAK. - gra o porannych godzinach,gdzie często nie ma adma - elegancko zgłasza na u@ i steam - nigdy nie widziałem żeby miał konflikt - wszystkie kryteria spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 20 Maja 2015 #72894 Udostępnij Napisano 20 Maja 2015 Na TAK Ogarniety ziomek, nie stwarza problemow Widuje go czesto na serwerze Wymagania spelnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tez147 Napisano 21 Maja 2015 #70202 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Na tak -Ogarnięty -Wymagania spełnione -Aktywny -Zgłasza u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 21 Maja 2015 #60933 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi