Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> DD2+BF4 Prosze to rozpatrzyć

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Cześć ! Jestem stałym graczem dd2+bf4 ( mój nick to Donato ^_^ ) Moim zdaniem nie warto zamykać lub robić dd2 funa z tego serwa. Mój pomysł to np. w soundtrackach po wygranych rundach dać takie coś : Jakiś dobry mówca by nagrał coś co zachęciło by graczy którzy grają na innych serwach do grania na tym. CZyli np. zapraszamy na dd2+bf4 ( coś w tym stylu ). Inny pomysł to pod informacją kto był najlepszy w rundzie dać ip omawianego tutaj serwera czerwonymi literami. Moim zdaniem to jest bardzo ciekawy serwer tylko nwm, no czegoś tam brakuje, więc proponuje go zareklamować na innych serwerach. Z ludźmi to jest taki średni problem bo raz jest 3-5, a czasem 10-15. Więc prosze o pozytywne rozpatrzenie tematu. Pozdro Donato =D

• Premium

NIe jestem pewny, ale wydaje mi się że problemem jest zbyt rozbudowany poziom tego bf, pykam tam czasem jak nie jestem na kompie i nie mam steama i muszę powiedzieć że bf4 to ogólnie trudny tryb rozgrywki dla nowych graczy, z powodu zbyt dużej ilości odznak i trudu jaki nowy gracz musi włożyć by ubić gracza który gra np 2 dni dłużej.

Na moje oko przydało by się wgrać bf2, podstawowe 24 odznaki, ewentualnie 48, bo Wasz serwer często pada z tego co widziałem, a przyczyną zapewne jest silnik.

Tyle ode mnie:)

Gość Guest

Na moje oko przydało by się wgrać bf2, podstawowe 24 odznaki, ewentualnie 48, bo Wasz serwer często pada z tego co widziałem, a przyczyną zapewne jest silnik.

a nie lepiej zrobic reset serwa ?? wtedy każdy gracz bedzie miał równe szanse na gre:) i myślę ze jak zostanie zmieniony ten rodzaj serwa na inny to dużo graczy skończy gre na tym serwie:/ a to na pewno nie wpłynie korzystnie na sieć serwerów bo stracą duzo ludzi lepiej zapytajcie sie graczy czy chca zmiany.

bo Wasz serwer często pada z tego co widziałem, a przyczyną zapewne jest silnik.

Pierwsze słyszę. Gram (grałam) na serwerze dość często i nigdy

nie zdarzyło się, żeby serwer padł.

Nie wiem skąd masz takie informacje albo po prostu ja jestem w błędzie (o którym mi nic nie wiadomo), lecz niedawno mianiaczyłam na tym serwerze i nie było żadnych problemów.

Na moje oko przydało by się wgrać bf2, podstawowe 24 odznaki, ewentualnie 48

Moje osobiste zdanie na ten temat jest takie, żeby zostało jak było do tej pory.

Poruszaliśmy już temat, lecz przydałaby się jakaś zbiórka na reklamę, by serwer był chociaż odrobinkę lepiej rozkręcony.

lepiej zrobic reset serwera . Czesto jak gram ludzie uciekaja z tego powodu ze nie moga zabic kogos kto ma wiecej odznak 2-3 rundy i zostaje sam na serwerze . Ostatnio zaczelem wbijac pod innym nickiem z mała iloscia odznak wtedy dość duzo ludzi gra bo poziom jest wyrównany .

• 2 weeks later...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...