Gość Napisano 18 Maja 2015 #74252 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Witam. http://www.grasz24.pl/forum/topic/17641-komunikat-o-zlosliwym-oprogr-opera/ Polecam temacik dla panow zajmujacych sie forum:) Jednak są ludzie którzy korzystają z Opery... Na ten moment najlzejsza i najlepsza przegladarka jak dla mnie ;P A Problem wystepuje: [attachment=o488] Także myślę, że staniecie na wysokości zadania Kto Yandexowi zawinił w to już nie wnikam Do pracy rodacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 18 Maja 2015 #74884 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 @up pisz na support Opery (w pomocy jest możliwość zgłoszenia). Niestety to nie tyle błąd Opery co frajerstwo yandexa. Co w sumie nie dziwi, bo z tego co pamiętam yandex to rosyjskie google Ponoć rozwiązanie tego ze strony Opery już niebawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maja 2015 #74828 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Oby oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 18 Maja 2015 #74803 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Pisałem już do opery, nic, napiszę jeszcze raz, zobaczymy. Rosyjskie google blokują kilka stron. Nic z tym nie zrobimy, możemy jedynie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Maja 2015 #74810 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Pisałem już do opery, nic, napiszę jeszcze raz, zobaczymy. Rosyjskie google blokują kilka stron. Nic z tym nie zrobimy, możemy jedynie czekać. W temacie jest napisane, że oni Pisali do Yandex maila Tak spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 21 Maja 2015 #69632 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Yandex to jakis robak przy instalacji programu zapewne nie odznaczyłeś dodatkowych jakiś szaisów. Sciagnij ADW CLEANER i przeczysc tym komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MERTON Napisano 21 Maja 2015 #70212 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Chodzi ci o to ze wejsc nie mozesz ? Tez to mam wystarczy kliknąć zignoruj to ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 21 Maja 2015 #69892 Udostępnij Napisano 21 Maja 2015 Ja juz nie raz do nich pisałem i nic nie pomogli. Aż w koncu przezucilem się na Google Chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 22 Maja 2015 #76811 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 czemu używasz opery i windowsa 98? ;o zmień przeglądarkę na inną i po problemie nie będziesz musiał czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 22 Maja 2015 #76815 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 czemu używasz opery i windowsa 98? ;o zmień przeglądarkę na inną i po problemie nie będziesz musiał czekać Opera to dobra przeglądarka a to nie jest W98 tylko skórka, która jest obecna od Windowsa 98 aż po Windowsa 7 Myślę, że na upartego taki wygląd nawet i na W8/8.1 uzyskasz. W Windows7 nad wyraz często się jej używa w krajach gdzie hardware jest drogie i ludzi nie stać na wymianę podzespołów (taka skórka całkiem sporo odciąża sprzęt z Aero). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi