Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 #52374 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Twój nick podczas gry: ard Godzina, data zdarzenia: 15.05.2015 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:40354525 Uzasadnienie: gaben's ban on record :V [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Reason: 'BAN VAC' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:40354525' [AMXBans] Your IP: '31.0.3.217' [AMXBans] ======================================= Ogromny podziw dla JAKŻE ROZGARNIĘTEJ ADMINISTRACJI, KTÓRA NIE ROZRÓŻNIA VAC BANA OD GAME's BANA. CZYTAĆ WAS NIE NAUCZYLI ? 1 game ban(s) on record | Info 170 day(s) since last ban JAKŻE WIDAĆ BANA DOSTAŁEM 170 DNI TEMU I TO JEST BAN NAŁOŻONY Z CSGO, KTÓRY DOSTAŁEM NIESLUSZNIE PRZEZ OCENIANIE JEBANYCH SILVERKOW :v NAUCZCIE SIE DO CHUJA CZYTAĆ VAC BANNED, A GAME BAN ON RECORD. CO MA KURWA BAN NA KONCIE DO CALOKSZTALTU ? JAKOS NA INNY SERWERACH, CZY WOBEC COMMUNITY STEAM NIKT NIE MA Z TYM PROBLEMU, LECZ SZANOWNA ADMINISTRACJA MUSI SIE PRZYSRAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Maja 2015 #52376 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Radek proszę pokaż mi gdzie na tym SID masz VAC bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 17 Maja 2015 #52378 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 http://steamcommunity.com/id/ardz1337/ Zarejestrowane blokady VAC na gry: 1 |Informacje Dni od ostatniej blokady: 170 Nie zależnie od jakiej gry ma blokadę ban powinien zostać. Skąd mamy pewność na jaką grę dostał blokadę? Sprawę przekazałem @jar|luki i czekam co ma do powiedzenia. Jeżeli się mylę i nie mam racji to jedynie co mogę zrobić to Cię przeprosić i dać UB. Jednak chciałbym poczekać na Opiekuna UBT i z nim to wyjaśnić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 17 Maja 2015 #77594 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 w tym linku co podales jest ze brac bana vac oczywiscie ub a ty kolego ogarnij ton bo tak nic nie osiagniesz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 17 Maja 2015 #77595 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi