R4d3k Napisano 15 Maja 2015 #62154 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Twój nick podczas gry: R4d3k!? | M :* Godzina, data zdarzenia: 23:14, 15.05.2015 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:80641510 / 79.97.86.2 Uzasadnienie: Dostałem bana za AIM + WH, dobre co? [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack + Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:80641510' [AMXBans] Twoje IP: '79.97.86.2' [AMXBans] =============================================== Panie adminie, zapraszam do przedstawienia mi dowodów. Dramat. P.S. Graliśmy 1vs1, admin Kiler (@qweasd123) nawet nie widział mojej gry i z góry walnął bana, bo go zabijałem. Ubiegam o ostrzeżenie za to dla tego pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 15 Maja 2015 #79520 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Zapraszam admina qweasd123 ma na to 24h! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 #79030 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Na prośbę More zamieszczam link z HLTV i zapraszam UBT do obejrzenia . http://hltv.1shot1kill.eu/srv24348/HLTV-1505152246-de_dust2.dem.zip http://hltv.1shot1kill.eu/srv24348/HLTV-1505152312-de_dust2.dem.zip Pozdrawiam EDTI: Nie wiem nawet co napisać, nie wiem co on tam widział na tym pierwszym demku tak samo jak i na drugim. Przecież nawet mi się nie przyjrzał jak gram tylko ban z miejsca. To on mnie zbanował i czekam również na jakąkolwiek jego odpowiedź/rozpiskę tutaj, jeśli nie napisze wnoszę o ostrzeżenie dla niego. Niech zobaczy ktoś te demka i da UB (dramat jakiś), bo nie chce czekać do 23 a chciałbym sobie pograć. Nie jesteś objęty jakimiś specjalnymi prawami na forum więc musisz czekać na wypowiedź admina, a ma on czas do 23:14 także pozostaje Ci czekanie na jego wyjaśnienia odnośnie tego bana . Tak jak pisałem More ja dopiero demka będę mógł obejrzeć wieczorem ,bo teraz nie dam rady ich na spokojnie zobaczyć EDIT #2: Demka obejrzałem i obydwa są czyste tylko nie rozumie czym admin się kierował dodając bana skoro cały czas był w grze Adminowi pozostała jeszcze 1h5min na wyjaśnienie bana . EDIT #3: @R4d3k otrzymuje UB, a na konto @qweasd123 admina wędruje ostrzeżenie do działu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 16 Maja 2015 Autor #78725 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 Nie wiem nawet co napisać, nie wiem co on tam widział na tym pierwszym demku tak samo jak i na drugim. Przecież nawet mi się nie przyjrzał jak gram tylko ban z miejsca. To on mnie zbanował i czekam również na jakąkolwiek jego odpowiedź/rozpiskę tutaj, jeśli nie napisze wnoszę o ostrzeżenie dla niego. Niech zobaczy ktoś te demka i da UB (dramat jakiś), bo nie chce czekać do 23 a chciałbym sobie pograć. @edit: 24 godziny minęły, proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Maja 2015 #55338 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi