Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #80552 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Nick:OneShootOneKill ;* Wiek:18 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Doświadczenie mam dosyć spore gdyż jestem adminem na 2 serwerach cod mod Znajomość AMXX (W skali 1-10):7-10 Staż w CS-sie:6-7 lat Steam / NonSteam:STEMA Dlaczego Ty:Dlaczego ja dlatego że na serwie panuje chaos a ja postaram się to zmienić,gra dużo cziterów zmienie to jak coś pisz gg lub steam zawsze aktywny Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:7godz Kontakt:STEAM KoSSa49 Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/OneShootOneKill%20%3B%2A/80.72.40.110:27027/ TO SIĘ POPRAWI !! POZDRAWIAM OneShootOneKill ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 15 Maja 2015 #80252 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Jeszcze "trochę" za wcześnie.Godzina to za mało !!! Spróbuj za 2 tygodnie gdy nabijesz przynajmniej 20godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 15 Maja 2015 #80238 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Myślę, że nie trzeba czekać na Galaxiego z rozważeniem tego podania. 59 minut na serwie wyklucza Cię z bycia adminem. Dobij te 20h i zapraszam z podaniem za 2 tygodnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi