Dziku156 Napisano 15 Maja 2015 #80488 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Witam Moja prośba jest taka by usunąć bezlik ammo z strzelec wyborowy to juz jest przegienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 15 Maja 2015 #80490 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Z jednej strony to ta klasa już była by słaba a patrząc z drugiej to na wysokim lvl klasa jest bardzo dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 15 Maja 2015 #80551 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Ale po co usuwać?? Skoro to jest "moc" tej klasy to samo co by usunąć błyskawice elektrykowi, niewidzialność ninji, łuk stalker'owi... Ja jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 15 Maja 2015 #78946 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Stawiam, ze nic nie zostanie zmienione, bo duzo ludzi gra ta klasa tak jak kucakiem. Wyborowy to 2 klasa (po saperze) nie premium, ktora spokojnie daje rade polozyc premki, wiec ma wziecie. Wydaje mi sie ze jedyne co mozna zmienic to zmniejszenie oslepienia, bo przy takiej 100 strzalowej "serii" wchodzi ze 20 razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 15 Maja 2015 #78936 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Moim zdaniem klasa jest przesadzona jak na zwykłą może nie powinno się jej zabierać bezliku ammo, ale coś na pewno należy jej odjąć już same statystyki ma bardzo dobre i jest rozbudowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Maja 2015 #79997 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 dobrym pomysłem będzie zabranie mu dodatkowych skoków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 16 Maja 2015 #78663 Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 wszystko zostawic a zabrac tylko oslepienie, jest juz klasa ktora oslepia i nie ma bezliku wiec na full auto za duzo nie zrobi - tak jak strzelec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Maja 2015 #76935 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Klasa nie jest wcale przesadzona , może tylko trochę z tym oślepieniem , a piszecie tak bo trudno wam ją zabić taka jest prawda , jest to jedna z najlepszych zwykłych klas gra nią wile osób i zabranie jej bezliku czy oślepienia spowodowało by ze gra ta klasą nie miała by sensu i nikt by nią nie grał .Klasa była już osłabiona wiec myślę ze będzie ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Maja 2015 #76787 Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi