N(e)O Napisano 12 Maja 2015 #40493 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 siemka dzisiaj grajac na jednym z waszych serwerow a dokladnie dd2+bf4+cod dostalem bana permamentnego od admina o niku F.I.G.H.T.E.R. ktory bez przyczyny mi go dal ani ssow ani nic kiedy kolega grajacy razem ze mna zadal pytanie do neigo dlaczego nie dales mu sssow tylko go wyzuciles permamentnie on odpowiedzial bo taki mam kaprys . Jestem obuzony zachowaniem tego admina prosze o ub!! Twój nick podczas grania: N(e)O Godzina, data zdarzenia: godzina koilo 18:35 Mapa: de_dust2 Link do screenów: nie dostalem nawet ssow zrobionych STEAM_ID / IP: [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:318161516' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 12 Maja 2015 #40494 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Witaj! Screeny są robione automatycznie, dlatego też nie ma możliwości abyś ich nie posiadał. Jeżeli nie możesz ich znaleźć skorzystaj z poniższych poradników: Gdzie znaleźć screeny: http://multi-head.pl/topic/13917-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Poradnik wideo: http://multi-head.pl/topic/29175-jak-wstawi%C4%87-ssy-poradnik-video/ Kolejną czynnością, która pomoże Ci będzie zainstalowanie programu irfanview i poszukanie nazwy plików np. halflife01.tga. Będzie Ci on potrzebny, ponieważ możesz nie posiadać programu do odtwarzania rozszerzenia TGA i widnieją jako białe pliki co możne wprowadzać w błąd. Jak nie programem to szukaj po dacie bądź typie pliku daj w folderze zakładkę widok>lista i będziesz miał przejrzyście dany typ pliku i datę. W przypadku braku screenów po upływie 24 godzin masz jednorazową szanse na otrzymanie UB przez zrobienie reklam. Więcej na ten temat w linku poniżej : http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Powodzenia! ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** tak,mój błąd.Ale tak wyczytałem z kontekstu tego co napisał gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 12 Maja 2015 #38804 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Po 1 to nie ten serwer, po drugie @HaZarD974 jako admin ubt powinieneś może popatrzeć w bansa. Powód jest jednoznaczny, a jest to "Czitujesz" od admina @F.I.G.H.T.E.R.. Admin ma na wrzucenie dowodów 24h, w innym przypadku gracz dostanie ub, a admin notatkę do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 12 Maja 2015 #38805 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "DD2+BF4" do "Odwołanie od bana". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.I.G.H.T.E.R. Napisano 12 Maja 2015 #33056 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Niestety demko mi się nie zapisało ,więc w takim razie proszę mnie o ukaranie . N(e)O nie pisałem do twojego kolegi ,że mam taki kaprys tylko ,że jest to moja indywidualna sprawa za co daje bana i czy mam go dać w postaci ss'ow czy w postaci demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 12 Maja 2015 #85413 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Brak dowodów=UB dla gracza. edit: @F.I.G.H.T.E.R. jak znajdziesz dowody to pisz. Masz 24 godziny a ja się za bardzo pospieszyłem za co przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 12 Maja 2015 #85414 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 12 Maja 2015 #85317 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Demka nie będzie z powodu iż admin go nie zrobił, a hltv bylo do 16.32 włączone. Tym razem zakończy się tylko na słownym upomnieniu admina, gracza przepraszam za kłopot i brak możliwości gry na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 12 Maja 2015 #85298 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi