Gość Napisano 12 Maja 2015 #85601 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Serwer stoi ladnie, nawet bardzo ale... ... do pewnych godzin. Co Wy na to aby w godzinach od dajmy na to 1:00 - 10:00 VIP był dostępny dla każdego? A jeśli nie VIP to jakis inny dodatek... W tych godzinach jest lipa z graczami... Więc myśle, że na pewien czas wprowadzenie takiego hmmm "dodatku" byłoby fajnym pomysłem Albo może okroić wtedy VIPa dla wszystkich do 110hp + odnawianie za fraga... Wiecej strzelania, dłuższe życie wiec i gra ciekawsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 12 Maja 2015 #85426 Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Pomysł fajny ale myślę, że wprowadzi dużo chaosu na serwerze, jeżeli skończy się im VIP wtedy zacznie się spam dlaczego nie mam Vip'a. Jestem neutralny do tej propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 13 Maja 2015 #84969 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Jak zaczną pisać gdzie mam VIP`a i wejdą na forum, żeby się zapytać to i forum na tym zyska użytkowników :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maja 2015 #84859 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Jak zaczną pisać gdzie mam VIP`a i wejdą na forum, żeby się zapytać to i forum na tym zyska użytkowników :] That's easy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 13 Maja 2015 #83940 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Tak jak wcześniej pisaliśmy- jestem jak najbardziej za. No tylko wiadomo- taki VIP w wersji "ubogiej", nie z takimi udogodnieniami, które posiada płatny VIP. Ale ogółem pomysł na plus, możliwe, że dzięki temu na serwerze będzie gościć więcej graczy. Jeśli pomysł wszedłby w życie proponowałbym dodać opcję włączenia/ wyłączenia takowego VIP'a na początku mapy (w końcu nie każdy lubi grać na udogodnieniach). O ile byłoby to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Maja 2015 #83280 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Pomysł fajny, ale muszę to obgadać z administracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maja 2015 #83009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jeśli pomysł wszedłby w życie proponowałbym dodać opcję włączenia/ wyłączenia takowego VIP'a na początku mapy (w końcu nie każdy lubi grać na udogodnieniach). O ile byłoby to możliwe Toć nie problem dodać do pluginu menu ON/OFF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 14 Maja 2015 #82767 Administrator Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Pomysł możemy wprowadzić w życie tylko potrzebuje takiego pluginu. Oczywiście zmodyfikował bym go tak, że np za przegrane pół h na serwerze otrzymuje się vipa na 1 dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Maja 2015 #82339 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Damy rade... Jak sie ogarne to dam Ci gotowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Maja 2015 #67798 Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 -110hp -5hp za kill <-> 10hp za hs -50 Armour + Hełm -DGL w gratisie (usuwa pistolet podstawowy, można z manu wybrac normalnie 2) Nie ma info w konsoli, że to vip Klepnięty w generatorze Teraz @aquax ogarnie to i bedzie cacy Myslalem nad opcją on/off ale kurde szczerze to nie wiem jak to ogarnać http://www48.zippyshare.com/v/9um9Blms/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 24 Maja 2015 #44447 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 -110hp -5hp za kill <-> 10hp za hs -50 Armour + Hełm -DGL w gratisie (usuwa pistolet podstawowy, można z manu wybrac normalnie 2) Nie ma info w konsoli, że to vip Klepnięty w generatorze Teraz @aquax ogarnie to i bedzie cacy Myslalem nad opcją on/off ale kurde szczerze to nie wiem jak to ogarnać http://www48.zippyshare.com/v/9um9Blms/file.html Na dobrą sprawę można skopiować obecnego vip'a i nadal wszystko stoi w martwym punkcie. Bez opcji, o której piszecie w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2015 #62598 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Na dobrą sprawę można skopiować obecnego vip'a i nadal wszystko stoi w martwym punkcie. Bez opcji, o której piszecie w tym temacie. Jestem panowie i panie na TAK bardzo rosadna propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Maja 2015 #63272 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 @555_dni Nie do końca bo ten nocny ma być mniej wypasiony. A co do opcji, juz napisałem na amxx czekam na info z odpowiedzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orginalny Napisano 25 Maja 2015 #61660 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Mmmm, wszystko okey, git może być ten vip ale prosze was, nie róbcie mi tego, nie dawajcie vip-owi 110 hp, gra będzie bezsnesu z awp sie już nie postrzela ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Maja 2015 #60827 Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 To bedziesz bił z AWP po 137 a nie po 109 ^^ Takie utrudnienie dla tych kampiących z AWP'ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Czerwca 2015 #46294 Administrator Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Vip jest, tylko czy jest to tak zrobione, że aktywuje on się o danej godzinie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Czerwca 2015 #46142 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Nie jest to zrobione, VIP jest, był i będzie, ale trzeba zrobić aby o danej godzinie się włączał coś typu to http://amxx.pl/topic/117723-darmowy-vip-w-nocy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 3 Czerwca 2015 #46096 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 W nocy dużo osób śpi bo praca/szkoła. Proponuję zrobić tak, że za przegrane na serwerze np 10h jest VIP na tydzień. Coś w takim stylu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoCiocia Napisano 3 Czerwca 2015 #45318 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2015 Popieram Norbi'ego coś za coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi