Gość Guest Napisano 11 Maja 2015 #46776 Napisano 11 Maja 2015 Nick: be. Wiek: 16 Doswiadczenie (w byciu adminem) : adminem mysle ,ze jetem dobry , admina mialem juz na paru serwerowniach np , lajtownicy, house frag , itd Znajomosc AMXX (w skali 1-10) : 7,5 Staz w Cs-ie: lacznie to z 7-8 lat na ns gralem z 4 lata i teraz 4 lata steam:D Steam / Non Steam : Steam Dlaczego Ty : Gram czesto na tej serwerowni a zwlaszcza na dd2 dm i nie da sie pograc w spokoju ,, zawsze jest jakis haxior :DD chcialbym pomoc w lapaniu cziterow i dalszemu rozwojowi serwerowni Czas jaki dziennie poswiecasz Cs-ie : sa to nieraz cale dni , nie raz 5 h , a nie raz z 2 ale tak siedzie na csie po 6-7 h dziennie :DD Kontakt : Steam,ts link do GameTracke`a :http://www.gametracker.com/player/Be./80.72.40.110:27020/ Ps, wiem ,ze mam troche za malo godzin ale chialby dostac admina a godziny nabije w ciagu 3 dni bo na serwie spedam po 4 h dziennie :DD , mam nadzieje ze dacie mi szanse , Strzala !
venividiwandi Napisano 11 Maja 2015 #86363 Napisano 11 Maja 2015 Nie Reklama ... Ty nie masz 16 lat ... Aktywność ho ho ho hooo
EvO Napisano 11 Maja 2015 #86370 Napisano 11 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Pograj trochę na serwerze, daj się poznać, dobij godziny i złóż podanie dopiero wtedy. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
11 Maj
3
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 1 post
venividiwandi 1 post
Popularne Dni
11 Maj 2015