Gość Guest Napisano 11 Maja 2015 #46776 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Nick: be. Wiek: 16 Doswiadczenie (w byciu adminem) : adminem mysle ,ze jetem dobry , admina mialem juz na paru serwerowniach np , lajtownicy, house frag , itd Znajomosc AMXX (w skali 1-10) : 7,5 Staz w Cs-ie: lacznie to z 7-8 lat na ns gralem z 4 lata i teraz 4 lata steam:D Steam / Non Steam : Steam Dlaczego Ty : Gram czesto na tej serwerowni a zwlaszcza na dd2 dm i nie da sie pograc w spokoju ,, zawsze jest jakis haxior :DD chcialbym pomoc w lapaniu cziterow i dalszemu rozwojowi serwerowni Czas jaki dziennie poswiecasz Cs-ie : sa to nieraz cale dni , nie raz 5 h , a nie raz z 2 ale tak siedzie na csie po 6-7 h dziennie :DD Kontakt : Steam,ts link do GameTracke`a :http://www.gametracker.com/player/Be./80.72.40.110:27020/ Ps, wiem ,ze mam troche za malo godzin ale chialby dostac admina a godziny nabije w ciagu 3 dni bo na serwie spedam po 4 h dziennie :DD , mam nadzieje ze dacie mi szanse , Strzala ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 11 Maja 2015 Premium #86363 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 Nie Reklama ... Ty nie masz 16 lat ... Aktywność ho ho ho hooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Maja 2015 #86370 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Pograj trochę na serwerze, daj się poznać, dobij godziny i złóż podanie dopiero wtedy. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi