KosiCO Napisano 10 Maja 2015 #67956 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Witam w pierwszej kolejności chciałbym podziękować za zaufanie jakim mnie obdarzyliście, jak i za miła atmosferę. Z przykrością, ale muszę zrezygnować z posady admina, skomplikowało mi się kilka spraw osobistych i nie jestem w stanie ograć nawet polowy normy godzinowej . Myslam na temat urlopu, ale niestety nie jestem w stanie określić kiedy wszystko się wyklaruje. Mam nadzieje nie przysporzyłem dużych kłopotów. Jeszcze raz dziękuje i obiecuje ze jeżeli będzie taka możliwość i ogarnę wszystkie sprawy to do was wrócę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Maja 2015 #67835 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ogarnij wszystkie sprawy i wracaj do nas prędko Trzymaj się, z fartem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 10 Maja 2015 #113222 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Trzymaj się Wracaj do nas jak najszybciej. Powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 10 Maja 2015 #66217 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Powodzenia w życiu prywatnym! Dziękuję, że choć troszkę mogłam Cię poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 11 Maja 2015 #49010 Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi