Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #86463 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Data i godzina: 20;20 Nick admina/gracza, który zawinił: What u gonna do Dowody: 7:27 "glupie gowno" + 8 minuta na czacie do gracza. http://www24.zippyshare.com/v/O07lgeRY/file.htmlŚwiadkowie: - Uzasadnienie: Recydywa, nie wiem ktora to juz skarga i ile dem juz wyslalem. Jak widac ban na 2 tygodnie niczego nie zmienil. Dalej standardowe wyzywanie graczy od "gówien". Wnioskuje o kolejne 2 tygodnie przerwy bo jak widac kara przyniosla krotko trwaly rezultat (przez kilka dni byl spokoj - przynajmniej w mojej obecnosci). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #73450 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Juve ale Ty jestes rzadki -.- po pierwsze wyzwanie 1x -.- nie wyzywalem wiecej -.- po 2nd jesli ktos Cie bije to trzeba go banowac i znajdowac zawsze jakis powod . po 3rd na serverze jest wiele wiele gorszych graczy ktorzy wyzywaja innych niz ja -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #70734 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Dajcie mi ób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #70693 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Plose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #70690 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #70637 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Co ja zlobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #70638 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Plose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #70639 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Juve ale Ty jestes rzadki -.- po pierwsze wyzwanie 1x -.- nie wyzywalem wiecej -.- po 2nd jesli ktos Cie bije to trzeba go banowac i znajdowac zawsze jakis powod . po 3rd na serverze jest wiele wiele gorszych graczy ktorzy wyzywaja innych niz ja -.- W dalszym ciagu wyzywasz na serwerze wiec podaruj sobie juz te teksty. Bic to co najwyzej mozesz sie z kolegami w piaskownicy. Nie potrafisz sie zachowac i nie ma tutaj nad czym sie rozwodzic. To co robisz teraz na serwerze z Jokerem jest tego dobitnym przykladem. Jakies glupie teksty o kablowaniu, byciu rudym, upalonym itp itd. Szczeniactwo do potegi n'tej. Dorosnij w koncu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #70416 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #70224 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ób !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Maja 2015 #70155 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Skoro 2 tygodnie przemyśleń nic nie dały, to dajcie na miesiąc - może tym razem się wyrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 10 Maja 2015 #69132 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Obraza była, nie jakaś straszna, ale gracz miał juz bana na 2tyg. Nakładam bana na tydzień i jeśli to się powtórzy będzie ban na miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 10 Maja 2015 #69133 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #65217 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Obraza była, nie jakaś straszna, ale gracz miał juz bana na 2tyg. Nakładam bana na tydzień i jeśli to się powtórzy będzie ban na miesiąc Napisałeś,że bana dodałeś,a patrze w banie żaden ban nie został nałożony . Poza tym nie rozumie Twojej decyzji co do czasu bana . Gracz ten nie wyciągnął wniosków z 2 tygodniowego bana a ty mu ten czas zmniejszasz? Skoro 2 tygodnie przemyśleń nic nie dały, to dajcie na miesiąc - może tym razem się wyrobi. Zgadzam się , bana dodałem na 1 msc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2015 #65134 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi