Tjaqq Napisano 10 Maja 2015 #87040 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Nick:[AK]MasterAK Serwer:COD MOD 45k [L.E.G.E.N.D.A.R.Y]-Multi-Head Wiek:17Lat Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem już administratorem w wielu serwerach dobrze ogarniam AMX Znajomość AMXX (W skali 1-10):9 Staż w CS-sie:5lat bez przerw Steam / NonSteam:Niestety nie mam Steama Dlaczego Ty:Ponieważ serwer jest bardzo fajny i bardzo chciałbym pomagać graczom gdy ktoś gra nieczysto oraz przestrzegam regulaminu i gram czysto Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:5h tylko na waszym serwerze Podaj link do GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 10 Maja 2015 #29116 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jestem negatywnie nastawiony co do Ciebie, nie podałeś linku do gametrackera, nie posiadasz platformy steam, konto pod podanie i zbyt krótko z nami jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 10 Maja 2015 #29117 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Na NIE Brak GT Steam Konto pod podanie Mało sie udzielasz na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 10 Maja 2015 #86940 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Na NIE: - za mało godzin na gt jak sprawdzałem - konto pod podanie - pare razy cie widzialem na serwerze - nie udzielasz sie na serwerze - steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 10 Maja 2015 #86930 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Na NIE - BRak Steam - BRak GT - Konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 10 Maja 2015 #86809 Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi