Doman Napisano 22 Kwietnia 2016 #425249 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Witajcie otóż problem mam taki , że gram sobie na rozdzielczości 800x600 to mam te 100 fps . Gdy po wyłączeniu steam i ponownym uruchomieniu gry w grze mam 50-60fps wie ktoś o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 22 Kwietnia 2016 #425267 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Takie spadki fps się zdarzają. Jeżeli chcesz mieć więcej fps to musisz mieć dobrą kartę graficzną, bo na tych słabszych mogą być takie spadki. Jeżeli chcesz temu zaradzić to podkręć sobie kartę graficzną np. Jak masz nvidie to weź ustaw czynniki na które karta ma przywiązywać najwieksżą wagę, będziesz miał do wyboru jakość i wydajność. Jeżeli chcesz mieć więcej fps ustaw na wydajność lub wysoka wydajność. Powinno Ci to pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 22 Kwietnia 2016 #425297 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Problemy i pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Kwietnia 2016 #426572 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 A jeśli masz jeszcze xp to ustaw priorytet na niski, menadżer zadań i hl.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaj Napisano 26 Kwietnia 2016 #426696 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 ewentualnie proponuje z menadzera zadan w procesach zakonczyc proces steamwebhelper.exe ten ktory najwiecej zzera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi