Doman Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Witajcie otóż problem mam taki , że gram sobie na rozdzielczości 800x600 to mam te 100 fps . Gdy po wyłączeniu steam i ponownym uruchomieniu gry w grze mam 50-60fps wie ktoś o co chodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Takie spadki fps się zdarzają. Jeżeli chcesz mieć więcej fps to musisz mieć dobrą kartę graficzną, bo na tych słabszych mogą być takie spadki. Jeżeli chcesz temu zaradzić to podkręć sobie kartę graficzną np. Jak masz nvidie to weź ustaw czynniki na które karta ma przywiązywać najwieksżą wagę, będziesz miał do wyboru jakość i wydajność. Jeżeli chcesz mieć więcej fps ustaw na wydajność lub wysoka wydajność. Powinno Ci to pomóc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Problemy i pytania". Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 A jeśli masz jeszcze xp to ustaw priorytet na niski, menadżer zadań i hl.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaj Posted April 26, 2016 Share Posted April 26, 2016 ewentualnie proponuje z menadzera zadan w procesach zakonczyc proces steamwebhelper.exe ten ktory najwiecej zzera Link to comment Share on other sites More sharing options...