wazny Napisano 8 Maja 2015 #218181 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Nick: wazny Wiek: 27 lat Doświadczenie (w byciu adminem): 6 lat w cs 1.5, przerwa, gdzieś od grudnia 2014 cs 1.6 - adminem jestem na serwerze cs-harnas.pl (wysypała się administracja i serwerownia umiera) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: niecałe 7 lat Steam / NonSteam: steam: wazny88 Dlaczego Ty: Mam duże doświadczenie w cs, a zwłaszcza w odróżnieniu czy ktoś gra czysto. Dużo grałem na Harnasiu i jak zostałem tam adminem to mocno się zaangażowałem, niestety serwerownia w zasadzie padła, stąd znalazłem ten serwer i od jakiegoś czasu gram tu. Gram najczęściej w nocnych godzinach (23:00 - 03:00), jak jest mało adminów, stąd moje podanie. Poza tym, na serwerze gra bardzo dużo graczy i tym więcej adminów, tym szybsze wyłapanie cheatera. Jak coś robię, to robię to na 100% !! Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godz. Kontakt: steam / gg: 3014860 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/wazny/80.72.43.106:27027/ ____________________________ Pozdrawiam i liczę na pozytywny wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 8 Maja 2015 #275396 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: 35 godzin na serwerze, wymagane 100. Brak wymagań. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi