Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">BEZ UB</span> Odwolanie SS + mini skarga ;c

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

czesto pisze na u@ ze ktos posiada wspomagajace oprogramowanie "czity"    po 4 mapach admin reaguje i zawsze wskazana przeze mnie osoba dostaje bana ;)   dzis padlo na jarema ma prawdopodomnie adma i po 3-6 wiadomosciach na u@  poszedl perm a wczesniej cos tam odpisywal wiadomosciami admina ale nie mozna bylo w 100% poznac ;c    Admini nie wchodza wg na specta gracze na starcie rund wl rozne "czity" pozniej wyl jak zostaje malo osob :) admini nie ogarnieci jak widac po forum jest wiele skarg :) nie dosc ze dacie 30 klas za zł to jeszcze sobie te klasy/admini pozwalaja na zawiele ;) mam nadzieje ze adminow za 5zł nie sprzedajecie bo wyglada na to ze ma byle kto (nie obrazajac HQ tutaj) 

Nick : ``RekaZaglady-SmiercNadchodzi`` 

SS : http://www47.zippyshare.com/v/BVsU2AaI/file.html

KONSOLA:   

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 

[AMXBans] Zbanowany c

[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' 

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl 

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 312356947 ' 

[AMXBans] Twoje IP : ' 31.130.96.140 ' 

[AMXBans] =======================================

JEEEEEEEST JEBANY BAN JEST NICK JEST KONSOLA SA SS Z MOIM NICKIEM I NIE MOZNA DAC UB BO JEST BAN ZA czity NA IP PATOLOGIA

Gość Guest
Napisano

+ w opisie klasy generala (od 40k lvl dostepna) jest ze ma 4 bronie a ma tylko awp i m4a1  ;) SS do serwa 45k ;) mam nadzieje ze przez skarge nie bd czekal caly dzien :) ja rozumiem ze glowni admini nie maja czasu siedziec i pilnowac na serwach i wszyscy wiemy ze czesto na roznych serwach trafiaja sie "zakaly" nie admini

Napisano

Niestety ale na Twoim ip widnieje aktywny ban za czitowanie z 12.04.

Polecam zresetować router lub zmienić wersje csa. Bądź jeśli to nie pomoże zadzwonić do operatora o zmianę adresu ip. Niestety nie mogę odbanować Twojego adresu ip, gdyż tym samym odbanowałabym czitera.

Gość Guest
Napisano

Niestety ale na Twoim ip widnieje aktywny ban za czitowanie z 12.04.

Polecam zresetować router lub zmienić wersje csa. Bądź jeśli to nie pomoże zadzwonić do operatora o zmianę adresu ip. Niestety nie mogę odbanować Twojego adresu ip, gdyż tym samym odbanowałabym czitera.

mam Ip osiedlowe i na bank o 12 zadnego bana nie bylo bo bym nie weszedl na serwer a jak wyzej pisalem ja dostalem bana niedawno za zekome "czitowanie" i wyslalem ss: http://www47.zippysh...U2AaI/file.html      wyzej  wiec jesli chodzi o skarge to z waszej strony widze ze za wszelka cene utrudniacie mi gre ;c wiec moze spr ss i dasz Ub ? ;) 

Gość Guest
Napisano

[AMXBans] =============================================== 

[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 

[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 

[AMXBans] Zbanowany Nick : ``RekaZaglady-SmiercNadchodzi`` 

[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' 

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl 

[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 312356947 ' 

[AMXBans] Twoje IP : ' 31.130.96.140 ' 

[AMXBans] =======================================      dokladnie z konsoli bo tam cos wyjebalo

Gość Guest
Napisano

wczesniej tez mialem bana ale wstawialem ss to moze stary ban sie pokazuje ale za niego mam Ub trzeba by popatrzec w starszych tematach ale mam tez tamte ss jak by cos

Napisano

Skoro masz osiedlowe ip, to ktoś musiał grać i złapać bana. Gdy odbanujemy Ciebie, odbanujemy osobę, która dostała tego bana, a tak niestety nie możemy zrobić.

Jedyną szansą na UB jest zrobienie 50 reklam naszej sieci.

Gość Guest
Napisano

haha jaja sobie robisz ? ... w konsoli mam bana na moie ip tak bym wczesniej nie weszedl podaj serwer nick zekomego gracza a nie tak w huja walicie ..

Gość Guest
Napisano

bez wulgaryzmow a staracie sie wklepac mi jakiegos innego bana na ip nie wiem kazdy zaglada a tylko upomnienia daje a Ub nie widac   jest nick sa ss jest ban powinien byc Ub a nie wkrecacie ze ban z 12 niech bd sobie i z 10 rano mam w konsoli to co wyslalem mam bana i ss wiec nie rozumiem waszej niekompetencji

Gość Guest
Napisano

PISZESZ KTOS INNY MUSIAL ZLAPAC BANA : Tylko JA GRAM NA MULTI HEAD              na kazdym sserwie minimum dzien gralem ;) wiec co z moim banem i ss ? :) wchodze co pare h na serwa a w konsoli mam tylko   MOJEGO BANA wiec nie zgrywajcie sie odbanujcie dajcie temat do kosza i zapomnimy o sprawie 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

brakub.png

Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...