ActionCurve Napisano 6 Maja 2015 #69398 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Nick:Action Curve : ] Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem):2 lata server cod mod/Rok server deathrun Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:7 lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Jestem doświadczony,miałem 3 swoje servery,jestem ogarnięty Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4/5h czasami więcej Kontakt:skype mariusz.gola5 / gg 48045448 Dodam tylko od siebie że na forum dopiero się zarejestrowałem i będe starać się być aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 6 Maja 2015 #67081 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Mozna dac chlopakowi szanse. Powody?? - czesto na serwerze - amxx - STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 6 Maja 2015 #66947 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 niestety jestem zmuszony dać Ci negatywny głos z powodu konta pod podanie i zbyt krótkiego stażu na serwerze, pograj trochę daj się poznać innym, a zmienię zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ActionCurve Napisano 6 Maja 2015 Autor #66771 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jasille napisałem że będę starać się być aktywny a ludzie na serverze już mnie poznali że tak to ujmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 6 Maja 2015 #74968 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jestem na Nie Konto pod podanie Brak gt jakoś sie nie udzielasz w rozmowach na serwie i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 6 Maja 2015 #71677 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Zacznijmy od tego,że skladasz podanie i...nie spełniasz wymagań,nic tylko pogratulować... Jesteś z nami za krótko Na u@ nie zgłaszasz Konto pod podanie Brak linku do gt.. Zacząłeś znowu grać 3 dni temu i składasz podanie mając 11godzin na serwerze,bądzmy poważni... Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 6 Maja 2015 #67146 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Ja również jestem na Nie Zbyt krótko grasz Brak GT Konto pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Maja 2015 #67159 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Na dzien dzisiejszy jestem na Nie. Graj znami dalej daj sie poznac i złóz podanie za jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Maja 2015 #67160 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi