HaZarD Napisano 6 Maja 2015 #84464 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Nick:HaZarD Wiek:15 w czerwcu Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem adminem na tym 45K ,nie było ze mną problemów Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:2-3lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Skład sie posypał, przydał by się ktoś kto pomoże a ja juz mam czas i gwarantuje że nie zawiode. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-5h Kontakt:Steam,pw Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/HaZarD/80.72.40.110:27027/ wiem,ze godziny ostatnio nie powalają ale obiecuje to się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 6 Maja 2015 #84467 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jak najbardziej za - Ogarnięty jak na swój wiek - Był tu adminem i dobrze się sprawował - Posiada steam Mam tylko nadzieję, że nie uciekniesz z posady admina tak jak ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3MaMCiE Napisano 6 Maja 2015 #84579 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jestem jak najbardziej na TAK. + Miły i ogarnięty, + Miał tu admina, + Godzinki są, + Doświadczenie jest. Pozdrawiam, 3MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 6 Maja 2015 #83696 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Oczywiście,że tak.Powodów nie trzeba bo taka osoba zawsze się przyda. Ale mam jedno ale...nie zmieniają już swojego IP (IF you know what i mean) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 6 Maja 2015 #83074 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Również jestem na Tak +miły jest +doświadczony na pewno +godziny również są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 6 Maja 2015 #83089 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Na tak -Ogarnie -Steam -Skoro miał już wcześniej i dawał radę więc nie ma na co czekać. Niech wraca do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 6 Maja 2015 #74764 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jestem ZA Nie znam, ale poznam, jest steam, godziny są, był administratorem wcześniej to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Maja 2015 #72986 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Nie pozostaje mi nic innego jak tylko przyjac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 6 Maja 2015 #76056 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi