Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> ponownie ping

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Witam.Moj nick w grze DMX.Ponownie chcialbym poruszyc sprawe pingu.Gram u was juz od dawna,,wiele vipow juz wykupilem,wspomagajac serwer jakby nie bylo.Moj ping ,ktory jest w granicach 70-100,wieczorami skacze do ponad 100 (110).Wiekszosc adminow jak zauwazylem,rozumie moj problem i nie czepiaja sie,,zaznaczam ,ze nie klatkuje ani nie laguje.Sa tez tacy(Kain)ktorzy z niezmierna starannoscia wyrzucaja mnie(badz wyrzuca),jak talko lekko przekrocze ta granice.CZy nie mozna byc tez czlowiekiem i przymknac troszke oko ???Czy to takie trudne???? Czy to tak wam(tobie Kain )przeszkadza ??? Ciagle piszesz,ogarnij ten ping w koncu,albo cos tam podobnego,,a ja ciagle pisze ,ze nie dam rade,,na forum takze-----badz czlowiekiem!!! Jestem kulturalnym graczem,i nie rozumiem twojej upartosci.Wykupilem vipa,,ale pograc nie moge,,poniewaz jestes "az taki obowiazkowy"---co Tobie szkodzi ????Wporzo z Ciebie gosc,,a uparles sie na mnie czy co ??? Pewnie obowiazki swoje wykonujesz znakomicie,,ale moglbys zrozumiec tez czasami innego gracza ,szczegolnie jako admin.dzieki i pozdrawiam wszystkich graczy jak i wspaniala siec serwerow multi-head ---DMX

Gość Guest

net zmienia mi niedlugo,moze lepiej bedzie,,widzisz,przed chwileczka znowu przekroczylem ledwie 100 pingu,juz nadgorliwy Kain wyrzucil mnie z serwera.Do tego klatki mam,,dowiedzialem sie zaraz po tym,jak zabilem ww.admina.Taka to historia.Ibedzie mnie wyrzucal do skutku,nadgorliwiec :)Ehhhh,co mam napisac,,szkoda,moze opiekun serwera cos by pomog (PING DO 110 ?)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...