Administrator aquax Napisano 5 Maja 2015 #50086 Administrator Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Witajcie. Z tego co wiecie, serwer praktycznie nigdy nie jest full. Myślałem o zamknięciu bf4 i pozostawieniu samego dd2 połączonego z 4funem. Co o tym sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 5 Maja 2015 #50087 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 ODD2+4FUN pewnie szybko się rozkręci nigdy z serwerami dd2 u nas nie było problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 5 Maja 2015 #240751 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Powiedziałbym nawet, że serwer świeci pustkami Na MH nie mamy jeszcze serwera 4FUN więc myślę, że będzie to dobra zmiana. No i jak wiadomo, 4FUN'y zawsze przyciągają masę ludzi. Aby tylko była ciekawa paczka wgrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 5 Maja 2015 #237110 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Z tego co pamiętam to mieliśmy kiedyś 4funa i świecił jeszcze większą pustko niż teraz jaka jest na DD2+BF4. Grywam na serwerze i jest czasami prawie full serwer lecz czegoś tam brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 5 Maja 2015 #225100 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Dla mnie spoko, było by lepiej niz teraz napewno bo dd2+4fun gracze lubią i było by na pewno więcej graczy. Krótko mowiąc na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Maja 2015 #225103 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Z tego co pamiętam to mieliśmy kiedyś 4funa i świecił jeszcze większą pustko niż teraz jaka jest na DD2+BF4. Grywam na serwerze i jest czasami prawie full serwer lecz czegoś tam brakuje. Podpinam się do wypowiedzi. Sama gram często na serwerze i mogę śmiało w tejże sprawie napisać, że czasem serwer jest full, czasem po 12-16 osób, a czasem właśnie po 6-8. (podobnie jest z serwerem COD 500K). Osobiście jeśli chodzi o moją osobę to poczekałabym co mają do napisania admini tego serwera czy też stali gracze, których na serwerze bardzo często widuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2015 #142367 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Server przeważnie rano świec pustkami, wieczorami jest po 12-16 osób, ja bym zostawił tak jak jest, kto wie może się jeszcze bardziej rozkręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2015 #130999 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Moim skromnym zdaniem problem jest tylko rano bo od poludnia juz sie rozkreca i kolo 16-18 jest sporo graczy ale jestem przeciwny ewentualnemu usunięciu serwera Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2015 #84600 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Myślę, że zmiana na 4fun, to będzie totalna klapa Grałem na tym serwerze kilka razy i wiem, że potrafi się zapełnić. Jeżeli damy 4 fun to stracimy stałych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Maja 2015 #69390 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Ja jestem za zmianą serwera na DD2 4fun, można by było przynajmniej spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Maja 2015 #70090 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Bez reklamy możecie zrobić nawet DD2+COD+ZOMBIE a serwer i tak będzie świecił pustkami. Bez tego ani rusz przy rozkręcaniu serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Maja 2015 Autor #69946 Administrator Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 W takim badz razie potrzebujemy 35 zł na reklame. Ktoś chętny zrobić zbiórkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Maja 2015 #69750 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Proponuje zamieścić tu cod sms myślę, że każdy z administracji wyśle te 3 czy ile tam złotych do tego pewnie dorzucą się też admini i użytkownicy i zawsze może zostać coś w zapasie na kolejną reklamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 6 Maja 2015 #68858 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Bez reklamy możecie zrobić nawet DD2+COD+ZOMBIE a serwer i tak będzie świecił pustkami. Bez tego ani rusz przy rozkręcaniu serwera. Bardzo słuszna uwaga. 101% racji. @aquax - ja osobiście proponuję zrobić tak, jak napisał Ci @Strajk post wyżej. Ja od siebie na pewno też coś wyślę na reklamę tego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Maja 2015 Autor #67148 Administrator Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 tej reklamy nie można kupić poprzez sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2015 #55601 Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Jestem za DD2+4Fun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi