Gość Guest Napisano 5 Maja 2015 #199690 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 DD2 DM Twój nick podczas gry: :D:D:D:DXD [t] Godzina, data zdarzenia:4 maja 2015, 21:37:49 Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: 83.4.125.124 Dostalem wczoraj bana za celownik do awp lecz niestety nie przeczytalem regulaminu ze go nie mozna miec, wiec go juz usunolem i prosil bym o 2 szanse bo na waszych serverach mi sie najlepiej gra.I prosil bym o UB bo nigdy niue mialem wh i aima a celownik juz usunolem Prosze o wypowiedzenie sie czy ktos da mi szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 5 Maja 2015 #197848 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Przepraszam bardzo ale nie ma czegoś takiego jak druga szansa bo tak sobie piszesz . Równie dobrze mogę grać na aimie a potem napisać "Przepraszam grałem na aimie ale już go usunąłem" ... Chłopie masz temat opracowania kar na forum/serwerach i tam masz wyraźnie nawet napisane że za celownik do awp jest 50 reklam. Zrobisz to będzie UB tylko pamiętaj szansa jest jedna Zamiast instalować celownik do awp to prościej zrobić sobie kropkę na ekranie monitora daje to samo a nie łamie żadnego regulaminu Pozdrawiam Pablito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 5 Maja 2015 #197770 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 U@ Mam 1000 raz przypominać o regulaminie? Zakaz wypowiadania się w dziale UBT. Witam. Dostałeś bana za celownik w AWP, 2 szansą jest zrobienie 50 reklam. Zapraszam do działu: http://multi-head.pl/forum/211-odpracowanie-ostrze%C5%BCe%C5%84-z-forum-i-ban%C3%B3w-z-serwer%C3%B3w/ w którym musisz wrzucić zrobione reklamy. Po więcej informacji zapraszam do tematu: http://multi-head.pl/topic/41446-odpracowanie-kar-na-forum-i-serwerach/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 5 Maja 2015 #92796 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi