R4d3k Napisano 4 Maja 2015 #309287 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Witam w 22 odsłonie Q&A do najbliższego piątku (08.05) oddaje do waszej dyspozycji - @happy. Informacje: Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P] a odpowiedź [O] Przykładowe pytanie: [P] Jak długo jesteś na sieci MH? Przykładowa odpowiedź: [O] 3 lata. ZAKAZ KOPIOWANIA PYTAŃ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW !! @happy odpowie na wasze pytania do piątku do godziny 00.00 tworząc temat i nominując kolejną osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 4 Maja 2015 #309235 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 [P] Kojarzysz mnie ? [P] 3 słowa o mnie powiesz ? [P] Jakie masz plany na przyszłość ? [P] Jaki jestem ? [P] Jakie masz wspomniennia ze mną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 4 Maja 2015 #309236 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 [P] Co jadasz na śniadanie ? [P] Jakie masz hobby ? [P] Gdzie sie uczysz/pracujesz ? [P] Jak tam życie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
logiś Napisano 4 Maja 2015 #309242 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 [P] lubisz grać z logisiem? [P] słuchasz rapu? [P] ile masz wzrostu? [P] zdałeś maturę? [P] logiś czy logico? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 4 Maja 2015 #309252 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 [P] Jak masz na imię? [P] Ile masz lat? [P] Masz dziewczynę? [P] Pracujesz czy uczysz się? [P] Ile czasu spędzasz przed komputerem? [P] Twoje ulubione zajęcie? [P] Jedziesz na zlot? [P] Lubisz pić napoje wysoko procentowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 4 Maja 2015 #309179 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 [P] gdzie mieszkasz ? [P] ile czasu grasz ? [P] masz wrogów na MH? [P] kogo lubisz najbardziej ? [P] Która osoba według Ciebie jest najbardziej ogarnięta na MH ? [P] Planujesz jakąś 'kariere' z MH ? [P] czemu jesteś botem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 4 Maja 2015 #309143 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 [P] Skąd wziąłeś nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolincia Napisano 4 Maja 2015 #70 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 [P] lubisz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 4 Maja 2015 #385 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 [P] Kogo lubisz najbardziej z sieci? [P] Jest osoba która Cię drażni na mh? [P] Jak tutaj trafiłeś? [P] Co skłoniło Cię, by zostać właśnie tutaj? [P] Twoja ulubiona mapa to.. ? [P] Z kim utrzymujesz najlepszy kontakt na mh? [P] Czy zmieniłbyś coś na mh? [P] Lubisz mnie? [P] Czy cieszysz się, że udało mi się Ciebie przekonać, by zostać? [P] Zamierzasz powalczyć o jakąś rangę ? [P] Twój ulubiony kolor? [P] Twoja ulubiona potrawa? [P] Twój ulubiony napój? [P] Blondynka czy brunetka? a może ruda? ;d [P] Twoja ulubiona nuta? [P] Czy Ty musisz tyle pracować!? [P] Możesz zrobić sobie dzień odpoczynku i ze mną porozmawiać jak dawniej? [P] Ile poświęcasz czaasu na swoje zainteresowania? [P] Masz jakieś hobby, zainteresowania? [P] Lubisz mnie drażnić co? ;d [P] Jak byś opisał siebie w 3 słowach? [P] Jaki masz kolor oczu? [P] Co powiesz? [P] Lubisz swoja pracę? [P] Ile masz zwięrzątek w domu? [jakie i imiona] [P] Ulubiony film, serial? [P] Jakie masz plany na przyszłość? [P] Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? [P] Jaki najbardziej lubisz sport? ;d [P] Czy kosmici isntnieją? [P] Co byś zrobił, gdyby weszli do Twojego domu? [P] Co najbardziej szalonego zrobiłeś,bądź co Ci się przytrafiło? [P] W co jesteś teraz ubrany? ;d [P] Zastanawiasz się czasem nad sensem życia? [P] Co mnie sądzisz? [P] Za jaką uważasz się osobę? [P] Śpisz w piżamie? [P] Co cenisz w kobietach? [P] Skąd ten nick? [P] Jak zdrówko? [P] Masz jakieś tatuaże lub chciałbyś mieć? [P] Podaj godzine wpisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 5 Maja 2015 #362 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 [P] Yyyy... Mleko? . [P] Co Ci się we mnie podoba? (o ile coś takowego jest) xP. [P] Dobrą jestem Twoją opiekunką? . [P] Dlaczego często robisz takie błędy ortograficzne? . [P] A dlaczego piszesz czasem tak, że nie da się Ciebie zrozumieć? [P] Jak tam u Andrzeja? [P] Wpadasz z nim do mnie na piwko? . [P] Wstaw w odpowiedzi swoje zdjęcie, drogi @happy. [P] ODD2#2 czy DD2/INF? (mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz z odpowiedzią. ^^ Nie no joke! ). [P] Dlaczego lubisz awp? [P] A wiesz, że awp jest dla botów? [P] Wiem, że masz tableta, a jakiego? [P] Napisz 3 swoje wady. [P] Długowłosa czy krótkowłosa? (dlaczego?) [P] Lubisz swoją Kochaną Madzię? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Maja 2015 #169 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 [P] Jak masz na imię ? [P] Uczysz się ? [P] Co lubisz robić w danej chwili ? [P] Masz dziewczynę,kobietę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 5 Maja 2015 #195806 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 [P] Jak Ci się ze mną współpracowało? [P] Co tam> [P] Kiedy stawiamy serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaj Napisano 6 Maja 2015 #76428 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 [P] Czemu jestes swoim wlasnym murzynem? [P] Jak masz na imie ? [P] Ile grasz w cs'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapsztad Napisano 6 Maja 2015 #67789 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 [P] Prawo czy leworęczny? [P] Czemu Ola? [P]Jak Ci minął tydzień? [P]Czy zawsze żartujesz? [P] Co o mnie sądzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 8 Maja 2015 Autor #307159 Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi