Łobuzek Napisano 15 Marca 2016 #411457 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Kto chętny, układa rynowanke o naszej sieci. temat dowolny, daję +1 najlepszej rymowance. Ja oceniam wiersz i wybieram najlepszy *************** Najlepsi poeci: 1. Malu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marca 2016 #411470 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Jak to na multi-headzie. Zawsze gównem tutaj jedzie :smiech2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Marca 2016 #411486 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Posluchajcie drogie dzieci Są robole na tej sieci Gracze nam pieniążki dają HedAdmini za to chlają Bans roboty nam odmawiał Lecz Bydlaczek w nim dorabiał Wiśnia posty dodał cygan Gonzo w lajkach oszukiwał N-ty z rangi zrezygnował Wciąż nam tyłek chłop ratował Michaś zjawił się jak z nieba Zawsze robi co potrzeba Ludzie obgadują, ch**e Spójrz na siebie, ziom pracuje Biorę urlop, spam narasta A Morderca pederasta Grał na wh, żal człowieka Do słownika nie ucieka Zerka czasem, bierze lupę Niech całuje mnie gość w d*pę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Marca 2016 #411498 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Ależ Malu nam rymuje! Lecz to prawda są tu chu*e. Ludzkiej pracy wciąż nie widzą, Za plecami z innych szydzą. Żadna pomoc z Was nie płynie, Jeden z drugim skur*synie. A więc prośba ma malutka, Popatrz se na swego fiutka. Bo już słuchać Cię nie mogę, Poziom Twoj jest pod podłoge. Lecz już koniec o tych leszczach. Jest tu jeszcze grupa mniejsza. Brak kolorku, lecz nie głowy, Zawsze pomóc jest gotowy. Taki tutaj się wybije, Nie te wszystkie "wielkie ryje" A więc przemyśl wierszyk sobie, I odpowiedz "Co źle robie". Tutaj każdy ma ciut winy, Nawet aquax Sukr**syny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 15 Marca 2016 #411539 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 @, @ sie wzruszylam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Marca 2016 #411541 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Nasz michasiu to ku***iu Malu ciągle coś banuje Multi gówno na tym zyskuje Frizu spamer na sb Cygan dobrą mordą jest Lecz niestety morał krótki Co drugi admin robi ciągle komuś fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Marca 2016 #411547 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 [align=center]Ballada o Multihedzie [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Multihedzie multihedzie... [/align] [align=center]Co mam zrobić w tejże biedzie? [/align] [align=center]Serwy wciąż nam upadają [/align] [align=center]Na de_dustach aimy grają [/align] [align=center]Na kodmodach miny w przejściu [/align] [align=center]Każdy myśli o odejściu. [/align] [align=center]Spam na stimie jest co chwila [/align] [align=center]Właściciela mam debila [/align] [align=center]Żart, to człowiek przecie złoty [/align] [align=center]Płaci nam nieziemskie kwoty [/align] [align=center]Stawka wielka, bez kozery [/align] [align=center]Vipy, premki na serwery [/align] [align=center]Powiem troszkę o drużynie [/align] [align=center]Każdy krzyczy "Rób murzynie!" [/align] [align=center]@@aquax z pracą się pogodził [/align] [align=center]Lecz ma ZW, 7 godzin [/align] [align=center]Chcesz być bardzo szybko z permem? [/align] [align=center]Z chęcią da go @@Consecuente [/align] [align=center]Mecz Bayernu Cie nie zbawi [/align] [align=center]@ piwo w mig postawi! [/align] [align=center]Masz wódeczki litr w kieszeni? [/align] [align=center]Pisz do @@EvO, on to zmieni [/align] [align=center]Mnie to wkurzysz spamiąc w koło [/align] [align=center]Zamiast pomóc kopnę w czoło [/align] [align=center]@ wolne ma w niedzielę [/align] [align=center]jak przez tydzień, ja pierdzielę.. [/align] [align=center]Znów nie działa premka z COD`a? [/align] [align=center]Pisz do białych, @ doda [/align] [align=center]Na serwerze krzyczą dzieci [/align] [align=center]@@Danke:* już z pomocą leci [/align] [align=center]Chwila chwila, wolne żarty [/align] [align=center]To jest jakiś biały czwarty? [/align] [align=center]@@NumberOne wciąż na urlopie [/align] [align=center]pewnie utknął chłopak w klopie. [/align] [align=center]Jest król modków, chłop poczciwy [/align] [align=center]@@August chudy lecz uczciwy [/align] [align=center]Tak wygląda skład najwyższy [/align] [align=center]Najpiękniejszy, najuczciwszy [/align] [align=center]Na serwerze jest opieka [/align] [align=center]Szlachetnie niebieski na pw dopieka [/align] [align=center]To nie działa, to się psuje [/align] [align=center]Każdy murzyn już pracuje. [/align] [align=center]Włosy siwe mam i dreszcze [/align] [align=center]Wciąż składają skargi leszcze [/align] [align=center]Admin to jest ciężka fucha [/align] [align=center]Cięgle strzela każdy z ucha [/align] [align=center]Finał tej sieci jest szczerze przeklęty [/align] [align=center]Gdy coś się nie uda to śmieje się ENTY. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] Cel "wiersza" jest humorystyczny, nie miałem na celu nikogo obrazić a jeśli tak się stało to szczerze przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 15 Marca 2016 #411560 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Nie no wy zamiast sie mg zajmowac to wiersze pisać Mistrzostwo swiata ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 16 Marca 2016 #411937 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Lepiej wiersze piszą niż pracują Boty jedne:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H.I.T.M.A.N Napisano 16 Marca 2016 #412007 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Multi-Head jest wspaniały, bo każdy jest tu p***ny. Gdyby bany nie istniały, każdy nosił by turbany. @@astroe cieszy się z Opiekuna, A mnie łapie już bieguna. @@Gonzo PROSTO. OpSa stracił, bo @ nie zapłacił. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam. Pozdrawiam, Jakub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 16 Marca 2016 Autor #412029 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Ballada o Multihedzie Multihedzie multihedzie... Co mam zrobić w tejże biedzie? Serwy wciąż nam upadają Na de_dustach aimy grają Na kodmodach miny w przejściu Każdy myśli o odejściu. Spam na stimie jest co chwila Właściciela mam debila Żart, to człowiek przecie złoty Płaci nam nieziemskie kwoty Stawka wielka, bez kozery Vipy, premki na serwery Powiem troszkę o drużynie Każdy krzyczy "Rób murzynie!" @@aquax z pracą się pogodził Lecz ma ZW, 7 godzin Chcesz być bardzo szybko z permem? Z chęcią da go @@Consecuente Mecz Bayernu Cie nie zbawi @ piwo w mig postawi! Masz wódeczki litr w kieszeni? Pisz do @@EvO, on to zmieni Mnie to wkurzysz spamiąc w koło Zamiast pomóc kopnę w czoło @ wolne ma w niedzielę jak przez tydzień, ja pierdzielę.. Znów nie działa premka z COD`a? Pisz do białych, @ doda Na serwerze krzyczą dzieci @@Danke:* już z pomocą leci Chwila chwila, wolne żarty To jest jakiś biały czwarty? @@NumberOne wciąż na urlopie pewnie utknął chłopak w klopie. Jest król modków, chłop poczciwy @@August chudy lecz uczciwy Tak wygląda skład najwyższy Najpiękniejszy, najuczciwszy Na serwerze jest opieka Szlachetnie niebieski na pw dopieka To nie działa, to się psuje Każdy murzyn już pracuje. Włosy siwe mam i dreszcze Wciąż składają skargi leszcze Admin to jest ciężka fucha Cięgle strzela każdy z ucha Finał tej sieci jest szczerze przeklęty Gdy coś się nie uda to śmieje się ENTY. Cel "wiersza" jest humorystyczny, nie miałem na celu nikogo obrazić a jeśli tak się stało to szczerze przepraszam. +1 a reszta nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 16 Marca 2016 #412303 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Internetowi poeci niedocenieni wcale, rozwijają swą twórczość na tym rymów karnawale, lecz każdy zapomniał faktu jednego, multi head to (multi) guwno, nic nie zmieni tego. @@Down - nie zrozumiałeś prowokatorskiego przesłania tego wiersza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łobuzek Napisano 16 Marca 2016 Autor #412165 Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Internetowi poeci niedocenieni wcale, rozwijają swą twórczość na tym rymów karnawale, lecz każdy zapomniał faktu jednego, multi head to (multi) guwno, nic nie zmieni tego. Słabo, jak będziesz chciał edytuj post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi