Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #308671 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Twój nick podczas gry: Sloneczkowa. Godzina, data zdarzenia: 21:40 Mapa: jakiś dust STEAM_ID / IP: - Uzasadnienie: Od kiedy zaczełam grać na waszym codzie (200) admin, Filo, probuje mnie sprowokować jakimiś głupimi tekstami. Przykład : DEAD* FILO : chyba musze reconect zrobic InfinitI (RADIO): Fire in the hole! Sa!D*** (RADIO): Fire in the hole! InfinitI killed Jiraya with grenade *DEAD* FILO : bo padlem Znalazło by się tego więcej, lecz nigdy nie spodziewałam się, że będę musiała skargę pisać. To, że admin nie zna podstawy interpunkcji w swoim wieku to śmieszne i o tym też mu napisałam, po czym dostałam bana. *DEAD* Sloneczkowa. : chyba musze sie naucyc skladac zdania SkrimeGo killed GregoryPL with grenade Emillubin killed Wewur with ak47 InfinitI (RADIO): Fire in the hole! FILO killed InfinitI with m249 [A]lladynQ' killed Emillubin with m4a1 jar|luki killed SkrimeGo with usp Sa!D*** (RADIO): Fire in the hole! *DEAD* Sloneczkowa. : bo robie z siebie glupka SkrimeGo (RADIO): Fire in the hole! *DEAD* FILO : znowu mnie obrazasz? *DEAD* Sloneczkowa. : skad *DEAD* Sloneczkowa. : glosno mysle Gram tutaj +/- tydzień. Od samego początku mojej przygody tutaj admin miał ze mną jakiś problem. Ubzdurał sobie, że jestem kimś kto tu wcześniej grał i cheatował. Co oczywiście jest jego wymysłem, prosiłabym aby chociażby przeprowadzić z nim rozmowę bo to już staje się męczące. Dodam jeszcze tylko, że często wychodzę z serwera na początku rundy po zginięciu, tzw reconnect, o to chodziło adminowi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 3 Maja 2015 #308672 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 po 1 mam prawko pisac co zechce nie obrazajac tym nikogo innego po 2 jesli chodzi o iterpunkcje ja pisze szybko nie patrzac na klawiature gdyz mam wiele zajec na serwerze + gra a po 3 obrazilas mnie dzis wielokrotnie ..ciesz sie ze to tylko narazie bany 30 miutowe a uwierz ze za obraze moglbym dac ci bana na dluzej tyle odemnie jesli sa potrzebne ss z obrazami moge podeac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Maja 2015 #308351 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 @FILO a czy posiadasz dowód takowej obrazy? Bo z tego co przedstawiła @Sloneczkowa. nie można czegoś takiego wywnioskować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 3 Maja 2015 #308349 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 prosze bardzo dodam ze dzis na forum takze wstawila cos co mnie obrazalo ale zostalo to juz usuniete wiec poporstu to jest ciag dalszy od czego sie zaczelo http://www76.zippyshare.com/v/lLsLp3s0/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #308675 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Dodam jeszcze, że ta obraza to 'glupku/głupi' co jest śnisznym powodem. Mimo, że nie napisalam "admin ty glupku" czy "filo ty glupku". @edit Zaczęło się od tego, że napisales do mnie na forum zarzucają ze jestem 'czitem'. Nie myl faktów. Tyle ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FILO Napisano 3 Maja 2015 #308406 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 hmm rozmowa prywatna ktora przeprowadzilismy byla rozmowa prywatna i nikt jej nie powinien wdziec a pozatym ja juz sobie odpuscilem sprawdzanie ciebie a to co wyzej to obraza mnie to i ostregam ze kolejny tego typu tekst nie bedzie 30 min banem tylko wyzej i odemnie tez tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #308467 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 hahahahahah jak dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #276687 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 BEKKAAAAAAAAAA , Tez smieciu off ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 3 Maja 2015 #308417 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Skarga nie słuszna, ban na 30 minut jak najbardziej się należał. Co do waszej sytuacji to radzę aby każdy z Was odpuścił, bo to co robicie jest na poziomie podstawówki, nie obrażając tutaj nikogo. Przekaże sprawę też Opiekunowi serwera, bo widzę, że raz jeszcze musi z Wami porozmawiać. /zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 3 Maja 2015 #308418 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi