Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> Prowokacja + ban.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Twój nick podczas gry: Sloneczkowa.

Godzina, data zdarzenia: 21:40

Mapa: jakiś dust

STEAM_ID / IP: -

Uzasadnienie: Od kiedy zaczełam grać na waszym codzie (200) admin, Filo, probuje mnie sprowokować jakimiś głupimi tekstami. Przykład :

DEAD* FILO : chyba musze reconect zrobic

InfinitI (RADIO): Fire in the hole!

Sa!D*** (RADIO): Fire in the hole!

InfinitI killed Jiraya with grenade

*DEAD* FILO : bo padlem

Znalazło by się tego więcej, lecz nigdy nie spodziewałam się, że będę musiała skargę pisać.

To, że admin nie zna podstawy interpunkcji w swoim wieku to śmieszne i o tym też mu napisałam, po czym dostałam bana.

*DEAD* Sloneczkowa. : chyba musze sie naucyc skladac zdania

SkrimeGo killed GregoryPL with grenade

Emillubin killed Wewur with ak47

InfinitI (RADIO): Fire in the hole!

FILO killed InfinitI with m249

[A]lladynQ' killed Emillubin with m4a1

jar|luki killed SkrimeGo with usp

Sa!D*** (RADIO): Fire in the hole!

*DEAD* Sloneczkowa. : bo robie z siebie glupka :P

SkrimeGo (RADIO): Fire in the hole!

*DEAD* FILO : znowu mnie obrazasz?

*DEAD* Sloneczkowa. : skad

*DEAD* Sloneczkowa. : glosno mysle

Gram tutaj +/- tydzień. Od samego początku mojej przygody tutaj admin miał ze mną jakiś problem. Ubzdurał sobie, że jestem kimś kto tu wcześniej grał i cheatował. Co oczywiście jest jego wymysłem, prosiłabym aby chociażby przeprowadzić z nim rozmowę bo to już staje się męczące. :) Dodam jeszcze tylko, że często wychodzę z serwera na początku rundy po zginięciu, tzw reconnect, o to chodziło adminowi. Pozdrawiam

Napisano

po 1  mam prawko pisac co zechce nie obrazajac tym nikogo innego po 2 jesli chodzi o iterpunkcje ja pisze szybko nie patrzac na klawiature gdyz mam wiele zajec na serwerze + gra a po 3 obrazilas mnie dzis wielokrotnie ..ciesz sie ze to tylko narazie bany 30 miutowe a uwierz ze za obraze moglbym dac ci bana na dluzej tyle odemnie jesli sa potrzebne ss z obrazami moge podeac :)

Gość Guest
Napisano

Dodam jeszcze, że ta obraza to 'glupku/głupi' co jest śnisznym powodem. Mimo, że nie napisalam "admin ty glupku" czy "filo ty glupku".

@edit

Zaczęło się od tego, że napisales do mnie na forum zarzucają ze jestem 'czitem'. Nie myl faktów. Tyle ode mnie.

Napisano

hmm rozmowa prywatna ktora przeprowadzilismy byla rozmowa prywatna i nikt jej nie powinien wdziec a pozatym ja  juz sobie odpuscilem sprawdzanie ciebie a to  co wyzej to obraza mnie to i ostregam ze kolejny tego typu tekst nie bedzie 30 min banem tylko wyzej i odemnie tez tyle

Napisano

Skarga nie słuszna, ban na 30 minut jak najbardziej się należał. Co do waszej sytuacji to radzę aby każdy z Was odpuścił, bo to co robicie jest na poziomie podstawówki, nie obrażając tutaj nikogo. Przekaże sprawę też Opiekunowi serwera, bo widzę, że raz jeszcze musi z Wami porozmawiać.

/zamykam.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...