Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #307832 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Nick: Prosiaczek Wiek: 18 ale teraz kończę 26.05 (Dzień matki nie zapomnijcie) Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem 2-3 razy admina na zombie i dam radę na Multi-Head Znajomość AMXX (W skali 1-10): Niestety ale 6 może się nauczę na 7 tylko niech brat z Niemczech wróci. Staż w CS-sie:Gram Od 2010r pierw na nonsteam teraz od 2 lat na steam. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ze względu na dużą ilość graczy i brak adminów w godzinach rannych. Nie będę się wypowiadał o kulturze ponieważ wy to zrobicie za mnie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6 godzin ponieważ idę dopiero we wrześniu do Liceum Kontakt: Steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27032/top_players/?query=Prosiaczek Proszę nie wyciągać pochopnych wniosków Dzięki Piona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaise Napisano 4 Maja 2015 #309700 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Mam problem ze zrozumieniem tego, że masz 18 lat i idziesz dopiero do liceum, ale to pewnie dlatego, iż jestem głupi W sumie w ostatnim czasie mniej gram i nie znam dokładnie sytuacji na serwerze, ale uwaga uwaga jestem na TAK: -mało adminów -ogarnięty -mikro -steam -godziny -poprawił kulturę -świnka na awatarze! -doświadczenie -czas na csa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksiarz Napisano 4 Maja 2015 #309698 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Też jestem na TAK -Mikro -Zauważalna poprawa kultury -Ogarnięty -Przyda się admin grający w porannych godzinach,bo wtedy panuje samowolka Można dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 4 Maja 2015 #309310 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 czekam na dalsze wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2015 #309019 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 5 Maja 2015 #168 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Adminów jest mało, wymagania spełnia, każda para rąk się przyda. Bodajże to jego trzecie podanie, widać, że mu zależy. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 5 Maja 2015 #49377 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Prosiaczku damy Ci szanse widzimy że sie starasz a Adminów brakuje mamy nadzieje że bedziesz kulturalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 5 Maja 2015 #49378 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362142 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina Zombie" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi