Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #306691 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Twój nick podczas gry: Jonasz Koran Mekka Godzina, data zdarzenia: 3.05.2015r. 14:18 Mapa: przerobka azteca amx: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=18447 Uzasadnienie: Dostalem bana za miny w przejsciu, niestety, ale tam gdzie je kladlem to nie nazwalbym tego przejsciem. Rownie dobrze mozna banowac za minowanie dlugiej na dd2. miny byly umieszczone w tym pokoiku, jak na ss'ie. http://imgur.com/P84HfiB #edit Nie moge juz edytowac nazwy tematu, zapomnialem dodal prefixu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Maja 2015 #306693 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Zapraszam admina Flux do wyjasnienia sytuacji. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #306732 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Otóż co do wypowiedzi jonaszkoran nie mam zastrzeżeń poza jedną sprawą. Mina, którą postawiłeś była w przejściu. Na obrazku widać gdzie owa mina się znajdowała, dokładnie nie pamiętam lecz pewien jestem, że w obrębie czerwonego koła. A ty się zastanów czy warto o tak małą sprawę robić tyle szumu i dokładać obowiązki adminom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #307094 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Warto, bo admin dal mi bana, dlatego, ze jakis gracz zaczal plakac na chatcie. Jestem przekonany, ze nawet nie sprawdziles gdzie miny byly rozmieszczone. Poza tym to co zaznaczyles na screenie imo slabo ma sie do "miny w przejsciu". Przejscie jest tu (czarne kolo) http://i.imgur.com/opBEz3O.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #307161 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Chłopie... Przestań mnie irytować, bo serio to do niczego dobrego dla ciebie nie prowadzi. Bana dałem, bo widziałem jak typ na tę minę wchodzi, a skoro ktoś płakał na chacie to to tylko utwierdza moje przekonanie, że ban był słuszny. Chcesz dalej prowadzić rozmowę na tak niskim poziomie? Okej, pilnuj się na serwerze, bo ja tobie się będę uważnie przyglądał i uwierz mi, że za każde uchybienie wyegzekwuje karę stosowną do twojego czynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Maja 2015 #307177 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Z tego co wynika, mina nie była w przejściu. Co do tematu, ban dawno minął. Sprawa wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Maja 2015 #307178 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi