Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #307285 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Twój nick podczas gry:Nie bylem podczas gry ale nick to BiluS Godzina, data zdarzenia:nie okreslona jak wbilem na serva ban Mapa:nie okreslona STEAM_ID / IP:Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1771702638 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 79.186.170.94 ' NIE JEST TO MOJE IP MOJE IP TO178.235.108.11 Uzasadnienie:Wchodze na server patrze zostalem zbanowany. Ban zostal dany na nick moje kille. Moj nick to BiluS a ip jest calkiem inne niz moje. Nwm moze to dlatego ze mam cssetti? Prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 3 Maja 2015 #307300 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Polecam ściągnąć nową wersję csa lub jeśli będzie dalej widniał ban zresetuj router bądź zadzwoń do operatora i poproś o zmianę adresu ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Maja 2015 #307188 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Polecam ściągnąć nową wersję csa lub jeśli będzie dalej widniał ban zresetuj router bądź zadzwoń do operatora i poproś o zmianę adresu ip. Zmiana IP nic nie da, gdyż jest to ban na fake STEAM ID. Czyli musi Pan zmienić wersje cs, najlepiej ściągnij z innego źródła i inną wersje np. http://multi-head.pl/topic/44200-pobierz-counter-strike-16-2014-new/ Ban zostaje, to wszystko z naszej strony, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Maja 2015 #306757 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi