Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #89181 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Error: server failed to transmit file 'bin/TrackerUI.DLL' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_!-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_i-bigger.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/icon_skulls.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_ne.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_nw.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_se.tga' Error: server failed to transmit file 'gfx/career/round_corner_sw.tga' Error: server failed to transmit file 'resource/TutorScheme.res' Error: server failed to transmit file 'resource/UI/TutorTextWindow.res' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/humiliation.wav' Kicked : You are BANNED. Check wyskakuje taki komunikat gdy proboje wbic na serwa... dostalem dopiero UB..... inne serwery dzialaja... pomóżcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Maja 2015 #308828 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Problemy i pytania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 2 Maja 2015 #308829 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Usuń stary config i wrzuć nowy, bądź reinstalacja Cs'a powinna pomóc. Lecz, niepokoi mnie to: Kicked : You are BANNED. Check To może być jakiś problem z amxbans'em, lecz spróbuj tak jak napisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Maja 2015 #307574 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Wyłapałeś pewnie systemowego bana za zbyt częste odświeżanie serwera. Ban minie w ciągu kilku/kilkunastu godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 4 Maja 2015 #309059 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Problem nadal występuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumi555 Napisano 5 Maja 2015 #353 Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Teraz powinno być ok. Dawałem unbana za SS i normalnie wyświetlił mi się komunikat " [AMXBans] "*Degustator*" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 6 Maja 2015 #88938 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi