Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">ZAMKNIĘTY</span> CS:GO ODD2#2?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym złożyć propozycję postawienia nowego serwera GO a mianowicie drugie ODD2.

Ktoś spyta dlaczego? Już odpowiadam. Serwer, który aktualnie jest na sieci w godzinach porannych jest prawie pełny. Czasami w okolicach 10 gra 20-25osób. To bardzo dużo zwarzywszy na ilość graczy na niektórych serwerach 1.6. W godzinach popołudniowych dostać się na serwer to masakra.

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Na sieci mamy 3 serwery ODD2 oraz kilka powiązanych.

Myślę, że serwer na 20osób byłby dobrym rozwiązaniem. Co do zapełnienia go to nie będzie problemu bo na obecnym gra dużo osób i wystarczy puścić na nim reklamę.

Proszę o przemyślenie mojej propozycji.

PS: Graczy 1.6 można spokojnie karać za wypowiedzi tutaj.

PS: Graczy 1.6 można spokojnie karać za wypowiedzi tutaj. 

Jestem graczem 1.6 karać mnie popcorn-and-drink-smiley-emoticon.gif

Jestem na tak, 20 slotowy, na początku wystarczy. Jak siedzę u kumpla i gramy w Go ( raz na tydzień ) nie chce nam się czekać na slota, szukamy zawsze jakiegoś innego :D

Gość Guest

Ja również jestem na nie, nie potrzeba drugiego serwera. Zawsze można wejść przez connect. 

Pisałem z czerwonym i za jakiś czas jak się nauczę sourcebans'a powstanie nowy serwer only awp z każdą mapką którym będę się opiekował. ;) 

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...