Lesto Napisano 2 Maja 2015 #91737 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Witam Chciałbym złożyć propozycję postawienia nowego serwera GO a mianowicie drugie ODD2. Ktoś spyta dlaczego? Już odpowiadam. Serwer, który aktualnie jest na sieci w godzinach porannych jest prawie pełny. Czasami w okolicach 10 gra 20-25osób. To bardzo dużo zwarzywszy na ilość graczy na niektórych serwerach 1.6. W godzinach popołudniowych dostać się na serwer to masakra. Na sieci mamy 3 serwery ODD2 oraz kilka powiązanych. Myślę, że serwer na 20osób byłby dobrym rozwiązaniem. Co do zapełnienia go to nie będzie problemu bo na obecnym gra dużo osób i wystarczy puścić na nim reklamę. Proszę o przemyślenie mojej propozycji. PS: Graczy 1.6 można spokojnie karać za wypowiedzi tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 2 Maja 2015 #72519 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 PS: Graczy 1.6 można spokojnie karać za wypowiedzi tutaj. Jestem graczem 1.6 karać mnie Jestem na tak, 20 slotowy, na początku wystarczy. Jak siedzę u kumpla i gramy w Go ( raz na tydzień ) nie chce nam się czekać na slota, szukamy zawsze jakiegoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Maja 2015 #71918 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jestem na NIE. Jak dla mnie na razie nie potrzeba nowego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #71246 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Ja również jestem na nie, nie potrzeba drugiego serwera. Zawsze można wejść przez connect. Pisałem z czerwonym i za jakiś czas jak się nauczę sourcebans'a powstanie nowy serwer only awp z każdą mapką którym będę się opiekował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Maja 2015 #86418 Administrator Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jak narazie nie bedzie drugiego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Maja 2015 #86419 Administrator Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi