R4d3k Napisano 1 Maja 2015 #90025 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 @Kristo [P] Ile masz lat ? [O] 21 w Grudniu. [P] Jak tam z Madzią się żyje? [O] Wspaniale. @Wandi [P] Daj mi warna ? [O] Mówisz i masz. [P] Jak tu trafiles? [O] Przypadkowo, jak większość [P] Jak tam u Ciebie z Magdą? [O] Nie może być lepiej. [P] Skąd jesteś? [O] Z Polski, Pomorskie. [P] Czy myślisz o jakimś awansie? [O] Chciałbym awansować na Opiekuna ODD2 #1. [P] Jakie są twoje ulubione serwery na M-H? [O] ODD2 #1/#2. [P] Gdzie mieszkasz aktualnie? [O] Aktualnie mieszkam w Irlandii. [P] Czemu ludzie nie potrafią zrozumieć, że przed znakami interpunkcyjnymi nie stawia się spacji? [O] Nie mam pojęcia. [P] Jesteś szczęśliwy ze swoją ukochaną, niejaką Magdaleną, pseudonim Danke:*? [O] Oczywiście, nigdy nie byłem szczęśliwszy. @happy [p] dlaczego chcesz zniszczyc MH ? co Cie kloni do takiej separacji ? [O] Chcę zniszczyć MH, ponieważ jestem okrutny i aspołeczny. [p] kiedy ślub planujesz ? [O] Mam nadzieję, że 2016 ewentualnie 2017 [p] czy jestes zazdrosny o Madziulke ? bo ona chyba o Ciebie nie skoro w Holadni jestes ;p [O] Jestem o nią zazdrosny i to bardzo. w Irlandii botku [p] czy dostane zapro na ślub ? [O] Ciężkie przemyślenia, zastanowię się. [p] jak bede w krakowie w lipcu u rodziny mam pozwolenie aby z Madzia napic sie piwa 1 ? [O] Haha nie, Madzia w Lipcu będzie u mnie. [p] dlaczego tak lamisz na mixach ? [O] Jasna rzecz, bo jestem najlepszy. [p] kto otwiera ? [O] Prosta odpowiedź, ja. [p] opowiedz cos o sobie w 2 zdaniac [O] Jestem sobie Radek. Mieszkam w Irlandii od ponad 8 lat oraz tutaj studiuję. Wystarczy Tobie taka odpowiedź. [p] pomorskie najlepsze ? [O] Wiadomka, nie inaczej. [p] kiedy przywieziesz jak bedizesz w Polsce moj towar ? (maryske ) [O] Towar już mam tylko muszę jeszcze tira jakiegoś skołować. [p] dlaczego masz na imię Radek [O] Rodzice mnie tak nazwali, bo powstałem przez przypadek niestety. [p] jak się żyje z Madzią? [O] Cudnie <3 @Chudy [P] Przyznasz, że jestem najleszy w 1.6 na mieszańcach? [O] Tak, jesteś najlepszy miszczu! @Malu [P] ulubione zajęcie na forum? [O] Warnowanie i obijanie się. @NaTeOooO [P] jakie masz zainteresowania/hobby? [O] Cieżko określić, wszystkiego po trochu. [P] podoba ci sie tu na forum [O] Tak ale nie ukrywam, że mogłoby być lepiej. @astroe [P] Skoro woda jest przeźroczysta to dlaczego jak zamoczy się w niej ubrania, to stają się ciemniejsze? [O] Ponieważ są mokre. [P] Wierzysz we wróżbitów? [O] Nie. [P] Dlaczego w gazetach nie ma tytułów: "Wróżbita wygrał w totolotka"? [O] Nie ma, bo wróżbici nie istnieją. [P] Jak długi jest wymiar sprawiedliwości? [O] Tak długi, że nigdy się nie kończy. [P] Jaki jest synonim słowa "synonim"? [O] Bliskoznaczny, inne określenie. [P] Skoro z podłoża widzimy teoretycznie kosmos, to dlaczego niebo jest niebieskie a nie czarne? [O] Zjawisko optyczne. [P] Jeśli totalny kłamca mówi że zawsze kłamie i tym samym powie prawdę, to czy mówiąc że kłamie, kłamie o tym że kłamie? [O] Mówi prawdę, że kłamie ale kłamie, że mówi prawdę. [P] Dlaczego w lodówce zamontowano światło, a w zamrażalniku już nie? [O] Żeby głupi miał zagadkę. [P] Dlaczego słońce przyciemnia skórę, a rozjaśnia włosy? [O] Nie mam pojęcia. [P] Dlaczego Kaczor Donald po wyjściu spod prysznica nosił ręcznik?(chodził bez majtek) [O] W bajkach wszystko jest możliwe. [P] W czym tkwi sekret szczęścia? [O] W szczęsciu. [P] Czy prawdziwa miłość istnieje? [O] Istnieje. [p] Czemu zamykasz zawsze na mixach? [O] Bo patrzysz na tabele do góry nogami [p] czemu na kazdym zdjeciu masz mine jakbyś kupe robil? :C [O] Za każdym razem jak mam robione zdjęcie, chce mi się kupe dlatego tak to wygląda. [p] masz musk? [O] Musku nie posiadam. [p] kiedy mi kupisz pajsefkard? [O] Jak mi wytłumaczysz co to jest. [p] kto powinien zostac moderatorem Twoim zdaniem [O] EvO - no i nim został. [p] nie myślałeś kiedyś by to wszystko rzucić i pojechać w bieszczady? [O] Wolę na Wałbrzych. @Danke:* [P] Yyyyyyyy... Mleko? [O] Yyyyyyyy... a co to? [P] Deszcz czy śnieg? [O] Śnieg. [P] Kot czy pies? [O] Pies - Husky <3 [P] Herbata czy kawa? [O] Herbatka. [P] Piwko czy wódeczka? [O] Wódeczka. [P] Pierogi ruskie czy frytki? [O[ Pierogi ruskie. [P] Dlaczego masz taką Kochaną Babcię? [O] Bo mam najlepszą babcie na świecie. <3 [P] Lubisz mnie wkurzać? :* [O] Ojjjj tak. <3 :* [P] Kocham Cię, wiesz o tym, prawda? :* [O] Tak, wiem i też Cię Kocham. :* [P] Co Cię wzrusza? [O] Na tą chwilę to nawet nie wiem. [P] Co sobie pomyślałeś, gdy zobaczyłeś mnie pierwszy raz na dworcu w Krakowie? [O] "O jaaaaaa, o jaaaaaa, idzie, idzie, uuuuuu ale fajnie hmmm wygląda jak księżniczka". [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, którą zrobiłeś? [O] Jak byłem mniejszy to ukradłem batonika ze sklepu, uważam to za najbardziej szaloną rzecz którą zrobiłem. [P] Jaki prezent sprawił Ci największą przyjemność? [O] Wszystkie, każdy jeden prezent daje mi przyjemność czy to mały czy duży. :* [P] Co skłoniło Cię, żeby zrobić sobie tatuaż i co on znaczy? Dasz jakieś jego zdjęcie? [O] Co mnie skłoniło? Po prostu chciałem mieć tatuaż to sobie zrobiłem. Jest po chińsku i oznacza to "Zaufanie". [P] Co myślisz o zakupach w Galerii? [O] Wolałbym nie myśleć haha. [P] Czemu mnie tak obdarowujesz prezentami? [O] Nie prawda. Nie mogę Cie zaniedbywać. [P] Według Ciebie - dobrze gram w CS? [O] Tak, Najlepiej. <3 :* [P] Jakie jest Twoje uzależnienie? [O] Jestem uzależniony od Ciebie <3 :* [P] Opowiedz trochę o tym jak udało Ci się wyjść z nałogu palenia papierosów? [O] W skrócie: -Madzia: "Nie pal!" -Radzio: "Okej", dzięki Tobie udało mi się rzucić. :* [P] Lubisz lody? ^^ [O] Lubię. [P] Jeśli tak to jakie? [O] Hahaha Truskawkowe [P] Boisz się czegoś w życiu? (jeśli tak to czego?) [O] Boję się, że wszystko mogę stracić. [P] (teraz trochę głupie pytanie) - podobał Ci się kiedyś chłopak? [O] No coś Ty!! Nigdy. fuuuuuuj. [P] Masz jakiegoś przyjaciela? [O] Ciebie <3 [P] Kiedy zamierzasz mi się oświadczyć? [O] Tajemnica. [P] Na ile procent masz pewność, że je przyjmę? [O] Na 100%. [P] Czego się wstydzisz? [O] Hmmm nie mam pojęcia. [P] Ile grasz w CS? [O] Bardzo długo, nawet nie wiem ile już lat, miałem też spore przerwy. [P] Ulubiona mapa? [O] de_dust2 [P] Ulubiona broń? [O] M4/AK47 [P] Dlaczego nie lubisz CS:GO? [O] Za mocno zrobione pod cod i bf4. [P] Ulubiony serwer po DD2#1/#2? [O] Hmmm Mixowy? ^-^ [P] Skąd tak zarąbiście umiesz angielski? [O] Byłem 6 lat w szkole gdzie mówią tylko po angielsku, więc musiałem się nauczyć, w zasadzie to samo mi weszło, nawet nie wiedziałem kiedy a potrafiłem mówić po angielsku. [P] Czemu zakładasz na siebie jeansy? -.- [O] Noooooo, bo czasami lubię [P] Ile wydałeś kasy na najlepszą ze swoich bluz? [O] 60 euro - jakieś 250zł. [P] Napisz 3 swoje wady. [O] Zazdrość, zbyt ufny, trochę leniwy. [P] Napisz 3 swoje zalety. [O] Empatyczny, wierny, uczciwy [P] Jak można Tobie zaimponować? [O] Wystarczy być szczerym, miłym, towarzyskim, czułym, wyrozumiałym. [P] Co chciałbyś dostać ode mnie na urodziny? (nie pisz "nic" lub "mnie" tylko napisz rzecz) ^^ [O] Tak jak napisałem wyżej, każdy prezent jest dla mnie cenny. Nie ważne co by to było. :* [P] Co sądzisz o kobietach naturalnych, a co o tapeciarach? [O] Naturalne to same piękno i dobrze o tym wiesz <3 o tapeciarach nie będę się wypowiadał, bo nie ma sensu. [P] Co Ci się we mnie podoba, a co nie? [O] Wszystko mi się podoba, od samego dołu do samej góry :* Co mi się nie podoba? Hmmm, Twoje fochy, negatywne podejścia do różnych sytuacji/rzeczy. [P] Imiona Twoich rodziców to...? [O] Arleta i Dariusz. [P] Ulubiony dzień tygodnia? [O] Sobota. [P] Ulubiony miesiąc? [O] Czerwiec. [P] Co dla Ciebie ma większą 'wartość' - rzeczy materiale czy rodzina? Dlaczego? [O] Rodzina. Rodzinę będę miał zawsze i wszędzie, nie ważne co by się stało, zawsze będą przy Tobie. [P] Chciałbyś coś zmienić w naszym związku? (jeśli tak to co by to było?) [O] Tak, chciałbym. Odległość i mieć Ciebie codziennie koło siebie, lecz niestety musimy jeszcze troszkę poczekać. [P] Gdybyś mógł coś wyczarować teraz - co by to było? [O] Abra kadabra hokus pokus czary mary jesteś u mnie w pokoju no niedowiary. [P] A na koniec powiem Ci, że Kocham Cię, a Ty co mi powiesz ciekawego? [O] Ciekawego? Hmmm lubię placki i też Cię Kocham <3 :* A teraz pytania z innej beczki, jestem ciekawa jak odpowiesz . Dokończ: [P] Gdy jest mi wesoło...? [O] Biegam nago po domu. [P] Moja kobieta pieści mnie...? [O] Najlepiej na świecie. [P] Nie potrafię...? [O] Bez Ciebie żyć. [P] Największą wartością jest dla mnie...? [O] Miłość, rodzina, wiara [P] Najbardziej u innych cenię...? [O] Szczerość. [P] Najlepiej byłoby, gdyby...? [O] Gdyby był już 2016 rok. [P] Myślę, że...? [O] Jesteś szczęśliwa. [P] Nigdy nie założyłbym na siebie...? [O] Jeans - rurki [P] Marzę o...? [O] Ustatkowaniu się i założeniu rodziny. [P] Nigdy nie jadłem...? [O] Żabich udek. [P] W TV lubię patrzeć na...? [O] "Szkoła" [P] Dziwię się, że...? [O] W ogólę dostałem się na studia. [P] Największą przyjemność sprawia mi...? [O] Kiedy trzymam Cię za rękę spacerując. [P] Nikt nigdy nie zmusi mnie do...? [O] Ćpania. [P] Ostatnio zaskoczyło mnie...? [O] Twoję przywitanie (przeważnie ja to robię pierwszy) [P] Nie wyobrażam sobie życia...? [O] Bez mojej Ukochanej. [P] Powodem do szczęścia jest...? [O] Twoje szczęście. [P] Współczuję...? [O] Ludziom którzy nie mają nic do jedzenia. [P] Często wspominam...? [O] Nasze wspólne chwile. <3 [P] Czynność, której nie cierpię wykonywać to...? [O] Mycie kubków/szklanek. [P] Brzydzę się...? [O] Hmmm... [P] Przeraża mnie, kiedy myślę o...? [O] Śmierci. [P] Żałuję, że...? [O] Nie jestem w stanie pomóc innym. [P] Inni mogą pozazdrościć mi, że...? [O] Mam Najwspanialszą Kobiete na świecie. [P] Nie potrafiłbym...? [O] Żyć bez Ciebie. [P] Gdybym mógł cofnąć czas to...? [O] Nie robiłbym nic, bo wtedy nie poznałbym Ciebie. [P] Gdy pada deszcz...? [O] Gram w cs'a. [P] Kiedy patrzę na siebie w lustro...? [O] Łapię się za głowe. [P] Ostatnio mam za dużo...? [O] Wszystkiego na głowie. [P] Frytki i rakowce to...? [O] Najlepsze łakocie na świecie. <3 [P] Nie lubię ludzi, którzy...? [O] Są fałszywi, kłamią, są za bardzo pewni siebie. [P] A na koniec powiem Ci, że...? [O] Kocham Cię bardzo mocno i cieszę się niezmiernię, że Ciebie mam. <3 [P] Dlaczego praktycznie na każdym zdj wrzuconym na forum nosisz nerkę? [O] Nie ruszam się nigdzie bez mojej nerki. Dziękuję serdecznie za pytania. Następną ofiarą będzie @happy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 1 Maja 2015 #88686 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Kurcze, wiesz Radek musiałem się upewnić bo wiedziałem, że jestem kotem na mieszańcach i zawsze mnie 1 wybierają ale musiałem się upewnić ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 1 Maja 2015 #88671 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Bardzo dobre odpowiedzi, lecz w tych, gdzie miałeś dokończyć zdania spodziewałam się lekko innych. Jest i nawet moja bransoletka na zdjęciu, którą ode mnie dostałeś. <3. A to jedno z najlepszych odpowiedzi dla mnie:* [P] Opowiedz trochę o tym jak udało Ci się wyjść z nałogu palenia papierosów? [O] W skrócie: -Madzia: "Nie pal!" -Radzio: "Okej", dzięki Tobie udało mi się rzucić. :* :) . @happy to teraz czas na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Maja 2015 #87915 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 hyhyhyh na pewno z tą tabela odpowiedzi git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 2 Maja 2015 #91733 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Aaaaa dzieki Za odpowiedzi teraz ja umrę ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 2 Maja 2015 #91738 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 super się czytało. Trochę się pośmiałem. + leci. aha Happy jak ty mnie wybierzesz to jesteś największym botem MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Maja 2015 #89735 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 na happym będzie ogień Czekam na warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 2 Maja 2015 #89704 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 @happy Stryczek czy ścieńcie głowy chcesz ? Odpowiedzi super, + leci ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Maja 2015 #77634 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Dobra robota @R4d3k Odpowiedzi dobre można było się pośmiać @happy czekamy na Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 2 Maja 2015 #88970 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Przecież ten tatuaż oznacza "Zasnąłem na imprezie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 2 Maja 2015 #89598 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 hahah @astroe. Dobra robota @R4d3k. Oczywiście + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Maja 2015 #307370 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Bardzo fajnie wyszło Radzio, dzięki, że o mnie wspomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 2 Maja 2015 #308684 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Ktoś tu zaszalał z pytaniami (wcale nie @Danke:*) Ciekawe, plusik się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 4 Maja 2015 Autor #309280 Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi