Wyimagino Napisano 1 Maja 2015 #90211 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Nick: Insider Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadam duże doświadczenie. Admin na wielu sieciach, właściciel sieci. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 5 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Administratorów jest spore, ale uważam, że kazda para rąk się przyda. Posiadam duże doświadczenie. Spora częś stałych graczy oraz adminów mnie kojarzy. Jestem bezkonfliktowy i umiem je rozwiązywać. Często gram w cs w godzinach nocnych, w których adminów rzadko widac na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-4h Kontakt:steam/fb/pw Link do GameTracker'a: Przegrane 43h. http://www.gametracker.com/player/Insider/80.72.43.106:27022/ Wiem, że GT mam słabe, ale liczy się ile przegrałem na serwerze. Nie jest to mój jedyny nick, a nie ma sensu wstawiać pięciu GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Maja 2015 #90154 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Mimo, że dopiero powrócił na serwa jestem na TAK. Spytacie dlaczego? Znam go długo. Wiem, że zależy mu na posadzie. Wymagania spełnia. Amx ogarnia bardzo dobrze. Wiem, że po otrzymaniu rangi nie zostanie tu na chwilę. Na sieci jest od dawna. Nada się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Hajcie Napisano 2 Maja 2015 #91739 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jestem na małe tak grałem z tobą ale twoja aktywność jest słaba popraw ja. Twój gametrucker wiele wyjaśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2015 #91740 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Jestem na Nie. Nie widuje cie za często. Tak jak napisał Na Hajcie "Twój gametrucker wiele wyjaśnia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 2 Maja 2015 #91741 Udostępnij Napisano 2 Maja 2015 Gra tu długo Znajomość amxx to już coś Pisałem z nim trochę i wiem, że zależy mu na tej posadzie Doświadczenie ma spore. Jak już on sam napisał, każda para rąk się przyda, chociażby przez to, że może grać w nocy. Masz moje tak ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Maja 2015 #67150 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 Jesteś dobrym kandydatem, wymagania spełniasz ale Twój czas spędzony na serwerze jest słaby. Pokaż, że Ci zależy, popraw aktywność i zapraszam za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Maja 2015 #67151 Udostępnij Napisano 6 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi