LeMagicien Napisano 14 Marca 2016 #411255 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Witam, nie jestem pewny czy piszę w dobrym dziale, ale gdzieś pasowało mi to napisać. Mianowicie proponuję, aby w tym miejscu: Dodać dokładne specyfikacje klasy, takie jak są na serwerze, wiem że jest trochę roboty (w razie czego chętnie służę pomocą) Sam, gdy kupowałem klasę musiałem siedzieć na serwerze, żeby porównać wszystkie klasy dokładnie. A wypisanie specyfikacji w sklepie ułatwi kupowanie, będzie dużo wygodniej dla użytkowników. Pozdrawiam, Jakub. @ Tak jak pisałem mogę to zrobić pisz steam, pw jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 15 Marca 2016 #411430 Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Nie lepiej byłoby przerobienie tego stylu na poprzedni layout? Przynajmniej jakoś by to wyglądało, przyznam szczerze, że tamten bardziej mi pasował. Wiem, że zamierzasz/zamierzacie robić coś z nim, ale nie musisz się przemęczać. Kod masz, dosłownie poświęcić godzinkę roboty, myślę, że uskrobiesz coś ładnego i stylowego. W końcu zrobiliście fajny styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi