ArO Napisano 1 Maja 2015 #91091 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Nick: ArO Wiek: 17 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Admin na kilku COD/FFA/DD2. Admin na MH only dd2. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10 Staż w CS-sie: 6-7 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Bardzo często jest tak, że nie ma żadnego administratora w grze czy też na steam i nie ma kto zbanować ewentualnych cheater'ów, a kolejna osoba w teamie do pomocy nie zaszkodzi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1.5-4h (zależy od ilości obowiązków) Kontakt: Forum, steam Ar0, TS3. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/aro/80.72.40.110:27008/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 1 Maja 2015 #86275 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Jestem na TAK. Pamiętam jeszcze jak karaliśmy wszystkich stare dobre czasy Aktywny, kulturalny, doświadczenie ma, wymagania spełnia, więc nie widzę przeszkód aby otrzymał Admina. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gr@ceK Napisano 1 Maja 2015 #90338 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 TAK. Widuje Cie, nie spinasz sie ani nic. No i co tu napisac. Nie znam Cie ale mysle ze nadajesz sie na to stanowisko +posty na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 1 Maja 2015 #90086 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Na TAK + Wiek + Dużo gra + Steam + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #307326 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jestem na TAK + Porządny gracz + Często w grze + STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #307308 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Tak. + Pisze pv na steam odnosnie cziterów + Ogarnia + Git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 3 Maja 2015 #307311 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Jak najbardziej na Tak czesto dostepny zgłasza na stem mi czesto cziterow gdzie okazuje sie ze to prawda wiec obeznany w tym co ma robic jak juz dostanie admina wiec niec tylko zyczy powodzenia :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2015 #306709 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Również jestem na tak, aktywny i bezproblemowy człowiek. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 3 Maja 2015 #308677 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi