Pablito :D Napisano 1 Maja 2015 #91912 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Nick: Pablito lub poprzedni nick "koniec z cziterami" Wiek:za miesiąc 19 latek stuknie już Doświadczenie (w byciu adminem):admin na 3 serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-7 Staż w CS-sie:kilka lat Steam / NonSteam:steam Dlaczego Ty: bardzo lubię serwer dd2+dm ale także czity go lubią niestety gram raczej wieczorami i w nocy co widać po godzinie podania taki nocny marek ze mnie. denerwują mnie czity i reklamy a nie zawsze da się na "już" zwołać admina chciałbym pomóc obecnym adminom. wiem, że troszkę mało czasu na forum bo 1 dzień i 15 godzinek ale myślę, że nadrobię szybko Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od 2 do nawet 6-8 godzin zależy od dnia Kontakt:steam (Pablito :D"cs-saw" "multi-head") pw na forum lub gg 31175349 mam 26 godzin ale szybko nadrabiam. mało godzinek bo gram dla przyjemności a nie tylko po to żeby nabić te 30h dla osób które nie pamiętają ranga premium ma -10h także mam nadzieję, że godzinki nie będą takim problemem Linki do GT: Pablito http://www.gametracker.com/player/Pablito%20:D/80.72.40.110:27020/ Koniec z cziterami http://www.gametracker.com/player/koniec%20z%20cziterami%20:D/80.72.40.110:27020/ Fajnie byłoby pracować z wami razem strzałka edit/ MemesiO ja Ciebie też mało widzę najczęściej ja gram już ileś a ty dopiero wbijasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Maja 2015 #91703 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Nie ma co uzasadniac. Chłopak gra, jest miły ogarnięty, pisze na U@ Mówi, że odpalam ale to banika wyłapie i po problemie ;D TAK TAK TAK _________________________________________________ Ranga Premium -10h kolego więc godzinki masz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsychoCiocia Napisano 1 Maja 2015 #74738 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 - Aktywny - Pomaga na serwerze - Bezproblemowy Myślę że kolejna para rąk do pomocy się przyda Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbi Napisano 1 Maja 2015 #83128 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Jestem na TAK -Wiek -Steam -Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 1 Maja 2015 #90844 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Pół na pół, widuję, ale jakoś mnie nie przekonałeś neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 1 Maja 2015 #90158 Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Coz Wiecej Mowic Zgadzam Sie Z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 3 Maja 2015 #306760 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Zgłoś się do mnie na Steam lub PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 3 Maja 2015 #306762 Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi