KreatywnyAli Napisano 29 Kwietnia 2015 #93618 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Nick : KreatywnyAli Wiek : 16 jednak nie sądzę aby wiek wiele o mnie mówił,starzy admini jak również osoby które bardziej mnie poznały wiedzą o czym mowa Doświadczenie (w byciu adminem) : Były admin naszego COD 45k Znajomość AMXX (W skali 1-10) : 7/10 Staż w CS-sie : 3 lata z przerwą Steam / NonSteam : Steam Dlaczego Ty : Byłem tu adminem i sądzę,że nie wywiązywałem się bardzo źle ze swojej funkcji Ustabilizowałem i nadrobiłem to co miałem za zadanie i przez co złożyłem rezygnację więc teraz od nowa powracam wraz z moją starą aktywnością na serwerze która niekiedy bywała naprawdę duża o czym mogli przekonać się admini podczas wspólnej gry wcześniej :)Przyjęto dwóch nowych ludzi którzy niewątpliwie pomogą na serwerze jednak sądzę,że dodatkowa para rąk do pomocy zawsze się przyda.Serwer wolny od cheatów to dobry serwer,pamiętajmy Być może ostatnie dni w gt nie powalają na kolana ale wróciłem na dobre i godzinki będą tylko rosły(kiedyś pasuje mieć około 500 godzin na serwerze 8) ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a :Około 2 godziny,często więcej a czasem trochę mniej jednak jest to zależne od danego dnia Kontakt : - Steam -PW -GG Ewentualnie Skype/TeamSpeak Link do GameTracker'a : http://www.gametracker.com/player/KreatywnyAli/80.72.40.110:27027/ Pozdrawiam, Krystian/KreatywnyAli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 29 Kwietnia 2015 #93593 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Na TAK ze względu na wszystkie spełnione wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 29 Kwietnia 2015 #93530 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jak najbardziej za, aktywny, piastował już tutaj tą posadę i sprawdzał się, dlatego też jego powrót wyjdzie nam na dobre, jednak mam tylko nadzieję, że nie odejdziesz jak ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 29 Kwietnia 2015 #93381 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ja byłbym za tym, byś pograł trochę i napisał do Galaxego pw, że jesteś gotów do powrotu i wtedy on jako h@ serwera zdecyduje, bo przecież wymagania spełniasz wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3MaMCiE Napisano 29 Kwietnia 2015 #92831 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Pogrywam na 45K, więc myślę, że mogę się wypowiedzieć Jestem na TAK. @KreatywnyAli dobrze pełnił swoją role jako Admin 45K + Godzinki, + Doświadczenie, + Wiek, + Znajomość AMXX. Pozdrawiam, 3MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 29 Kwietnia 2015 #92708 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi