KreatywnyAli Napisano 29 Kwietnia 2015 #93618 Napisano 29 Kwietnia 2015 Nick : KreatywnyAli Wiek : 16 jednak nie sądzę aby wiek wiele o mnie mówił,starzy admini jak również osoby które bardziej mnie poznały wiedzą o czym mowa Doświadczenie (w byciu adminem) : Były admin naszego COD 45k Znajomość AMXX (W skali 1-10) : 7/10 Staż w CS-sie : 3 lata z przerwą Steam / NonSteam : Steam Dlaczego Ty : Byłem tu adminem i sądzę,że nie wywiązywałem się bardzo źle ze swojej funkcji Ustabilizowałem i nadrobiłem to co miałem za zadanie i przez co złożyłem rezygnację więc teraz od nowa powracam wraz z moją starą aktywnością na serwerze która niekiedy bywała naprawdę duża o czym mogli przekonać się admini podczas wspólnej gry wcześniej :)Przyjęto dwóch nowych ludzi którzy niewątpliwie pomogą na serwerze jednak sądzę,że dodatkowa para rąk do pomocy zawsze się przyda.Serwer wolny od cheatów to dobry serwer,pamiętajmy Być może ostatnie dni w gt nie powalają na kolana ale wróciłem na dobre i godzinki będą tylko rosły(kiedyś pasuje mieć około 500 godzin na serwerze 8) ) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a :Około 2 godziny,często więcej a czasem trochę mniej jednak jest to zależne od danego dnia Kontakt : - Steam -PW -GG Ewentualnie Skype/TeamSpeak Link do GameTracker'a : http://www.gametracker.com/player/KreatywnyAli/80.72.40.110:27027/ Pozdrawiam, Krystian/KreatywnyAli
dealan4 Napisano 29 Kwietnia 2015 #93593 Napisano 29 Kwietnia 2015 Na TAK ze względu na wszystkie spełnione wymagania
Jasille Napisano 29 Kwietnia 2015 #93530 Napisano 29 Kwietnia 2015 Jak najbardziej za, aktywny, piastował już tutaj tą posadę i sprawdzał się, dlatego też jego powrót wyjdzie nam na dobre, jednak mam tylko nadzieję, że nie odejdziesz jak ostatnio.
extive Napisano 29 Kwietnia 2015 #93381 Napisano 29 Kwietnia 2015 ja byłbym za tym, byś pograł trochę i napisał do Galaxego pw, że jesteś gotów do powrotu i wtedy on jako h@ serwera zdecyduje, bo przecież wymagania spełniasz wszystkie
3MaMCiE Napisano 29 Kwietnia 2015 #92831 Napisano 29 Kwietnia 2015 Pogrywam na 45K, więc myślę, że mogę się wypowiedzieć Jestem na TAK. @KreatywnyAli dobrze pełnił swoją role jako Admin 45K + Godzinki, + Doświadczenie, + Wiek, + Znajomość AMXX. Pozdrawiam, 3MC.
Galaxy Napisano 29 Kwietnia 2015 #92708 Napisano 29 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
29 Kwi
6
Najaktywniejsi w tym temacie
dealan4 1 post
KreatywnyAli 1 post