Glowa Napisano 28 Kwietnia 2015 #94842 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Nick: Glowa Wiek: 18 ( w tym roku ) Doświadczenie (w byciu adminem): Takie sobie bylem na paru serverach adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 7 lat Steam / NonSteam: Non Steam Dlaczego Ty: Gra wielu graczy na serverze , ale za to jest malo administatorów. Zglaszam na u@ graczy takich co lamia regulamin. Server bardzo mi sie spodobal. Niektórzy mnie juz poznali. Na forum jestem od czasu do czasu lecz jak dostane admin bede napewno czesciej. Gram czysto na serverze. Prosze o rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 5-7h Kontakt: GG: 52941503 Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Glowa/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 28 Kwietnia 2015 #91907 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Jesteś aktywny to fakt, zgłaszać zgłaszasz, jednak konto zostało założone pod podanko, nie posiadasz platformy steam i troszkę krótki staż masz na tym serwerze co prawda gametracker pokazuje, iż rok temu twoja przygoda się tu zaczęła, jednak nigdy wcześniej Cię nie widziałem prócz tego tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 28 Kwietnia 2015 #94440 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Aktywność masz super,jedną z najlepszych na serwerze. Na u@ zgłaszasz z tego co @Jasille pisze Ale... Konto pod podanie,oraz co prawda jak pisze Jasille na serwerze grałeś dawno temu ale wróciłeś 6dni temu.Pograj jeszcze troche,bardziej poznaj się z ludźmi. Narazie jestem neutralny z racji tego,że do gry tu wróciłes 6 dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #94417 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 A ja w przeciwieństwie do Was jestem na TAK Powody: -Aktywność -Nie grał ostatnio ale to jego powody i życie osobiste, ważne ,że ma czas, aktywny i TOP 1 posiada więc widać ,że mu zależy, Jest najaktywniejszy więc należy mu się admin chociażby próbny jak zaufania nie macie, Zgłasza na u@ bo dostawałem powiadomienia, Lecz konto pod podanie to fakt, ale szanuje go za to ,że nie nabija posty lub nie kopiuje z innych stron pomysłów. Jest aktywny, pomocny i wyjaśnia, bezproblemowy itd. Jedynie można doczepić się do późno założonego konta ale stały bywalec COD 45K więc czemu nie. Dodam iż platforma STEAM nie jest wymagana!, Zostało to skreślone w wymaganiach. Dodam iż steam nie pomaga Ci w grze na Codzie więc nie rozumiem o co tyle zachodu. Powodzenia i dałbym chłopakowi szanse w porównaniu DO INNYCH PODAŃ... Konkretna osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 28 Kwietnia 2015 #92135 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 A ja w przeciwieństwie do Was jestem na TAK Powody: -Aktywność -Nie grał ostatnio ale to jego powody i życie osobiste, ważne ,że ma czas, aktywny i TOP 1 posiada więc widać ,że mu zależy, Jest najaktywniejszy więc należy mu się admin chociażby próbny jak zaufania nie macie, Zgłasza na u@ bo dostawałem powiadomienia, Lecz konto pod podanie to fakt, ale szanuje go za to ,że nie nabija posty lub nie kopiuje z innych stron pomysłów. Jest aktywny, pomocny i wyjaśnia, bezproblemowy itd. Jedynie można doczepić się do późno założonego konta ale stały bywalec COD 45K więc czemu nie. Dodam iż platforma STEAM nie jest wymagana!, Zostało to skreślone w wymaganiach. Dodam iż steam nie pomaga Ci w grze na Codzie więc nie rozumiem o co tyle zachodu. Powodzenia i dałbym chłopakowi szanse w porównaniu DO INNYCH PODAŃ... Konkretna osoba. Ja jestem bardziej na tak niż na nie.Na u@ zgłasza,jest miły,ogarnięty i aktywny.Chodzi mi po prostu o to,że wrócił do gry tydzień temu.Ale masz rację.Jak najbardziej jestem teraz za okresem próbnym lub pełnym adminem.Decyzja w rękach @Galaxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 29 Kwietnia 2015 #87643 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jak najbardziej na TAK. Aktywność na serwerze na wielkim poziomie, miły, kulturalny i pomocny. Jeden z niewielu, którzy spędzają tak dużo czasu w grze. Fakt faktem nie posiada Steam, ale jak w moim przypadku, nie jest to najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 29 Kwietnia 2015 #87051 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Przyjety na stale, bardzo aktywny jestes i to mi bardzo sie podoba oby tak dalej ...Niezawiedz mego zaufania...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 29 Kwietnia 2015 #87052 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi