Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #95003 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Teraz już wiem dostałem niby bana za wh+aimbot ale w tym problem że nie grałem przez ponad tydzień na serwerze a mam bana, dziwne... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : GHP [AMXBans] Reason : ' Wallhack + Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2028312164 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.128.8.134 ' [AMXBans] ======================================= to znalazłem w konsoli tylko trochę dziwne bo ja nie używałem nicku GHP ale to szczegół :c Moje ip jest inne co widać w Prośbie o UB COD 400 lecz nie wiem skąd ten SteamID bo potwierdzam że jest taki sam jak mój aczkolwiek nie wiem skąd się to wzięło Nie wiem czy mi uwierzycie ale naprawdę nie grałem ostatnimi czasy na tym serwie i nie wiem czemu mam bana na tym serwie i to na dodatek pod nickiem GHP ^^ Można jakoś sprawdzić kiedy dostałem tego bana ??? Proszę o pomoc ^^ Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 28 Kwietnia 2015 #95007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Zastosuj się do wzoru, a później będziemy działać. Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 28 Kwietnia 2015 #95016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 UP@ wszystkie potrzebne dane są... Ban na nick jest z 20.04.2015. Możliwe, że steam ID się nałożył. Usuń wszystkie pliki związane z CS i zainstaluj inną wersje, najlepiej z innego źródła. Pozdrawiam. Edit. Są, ponieważ użytkownik edytował post. Zwracam honor, nie zauważyłem edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Kwietnia 2015 #81121 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Kolega wyjaśnił Ci co zrobić żeby grać na serwerach. /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 28 Kwietnia 2015 #81122 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi