Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #95434 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Twój nick podczas gry:Admin Godzina, data zdarzenia:pare minut temu Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: http://aquax2.unixstorm.org/banuj/ban_list.php?bid=14912 Prosze o uzadnienie bana. W regulaminie zadnego serwera nie ma zakazu uzywania tego nicku, nikomu krzywdy nie robie, za nikogo sie nie podszywam. nie chce mi sie rozpisywac taki nick mailem oddawien dawna i nikt sie nie przyczepial dupuki tu uwas jak admin sobie ubzdural coś jestem głupi wie co, prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #95382 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Uzupełnij najpierw wzór , który obowiązuje. Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: EDIT; przeciez wszystko jest w szczegolach bana Po to jest wzór , żeby z niego korzystać . Uzupełnienie wzoru nie zajmuje dużo czasu EDIT #2: Zapraszam admina @DobryChlopak do wyjaśnienie bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2015 #95384 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 przeciez wszystko jest w szczegolach bana proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobryChlopak Napisano 28 Kwietnia 2015 #94740 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Co mam wyjaśniać? Jest napisany powód bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #93753 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Co mam wyjaśniać? Jest napisany powód bana. Od kiedy za nick "Admin" przyznawany jest ban na 1dzień ? . Nie widzę problemu w posiadaniu nicku Admin i raczej nie ma żadnej wzmianki w regulaminach , że takie nicki mają być banowane . Gracz otrzymuje w tym momencie UB , a co do Twojego wynagrodzenia za tego bana zadecyduje już S@/H@/OPS . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2015 #93754 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi